Ruby Rose Far Bazı İncelemesi

Ruby Rose Far Bazı İncelemesi

Herkese Selam ,
Sizlere bugün en kötü farların bile pigmentasyonunu arttıran ve verim almanızı sağlayan Ruby Rose Far bazından bahsetmek istiyorum. Makyajda hem farın kalıcığını arttırmak hem de pigmentasyon durumunu yükseltmek için kullanılan far bazını birlikte inceleyelim.

Ruby Rose Far Bazı 

Ruby Rose Far Bazı Kullananlar
Ruby Rose far bazı yakın zamanda tanıştığım ve en sevmediğim far yapılarını bile mucize şekilde kullanılabilir hale getiren bir ürün. Farınızın özel bir günde kalıcığını arttırmak isterseniz ya da çok sevdiğiniz bir rengin özellikle renk performasını biraz daha arttırmak isterseniz severek kullanabilirsiniz.
Ruby Rose Far Bazı Yorumlarım

Ruby Rose Far Bazı Yorumları 

Özellikle minik ama etkili bir ürün olduğundan bahsetmek istiyorum. Göz kapaklarınızı kurutan ve büzüştüren far bazlarından değil kesinlikle. Aksine krem gibi şeffaf ve beyaz bir renk dağıttıkça yok görüntüsüne ulaşıyor. Oldukça kullanışlı özellikle ışıltılı renkleri çok güzel sabitlerken pigmentin de yüzüme dökülmesini engelliyor.

Uygun Fiyatlı Far Bazı Önerisi

Normal şekilde göz kapağınıza fırça yada parmaklarınızla küçük bir pıt alın ve dağıtın. Sonrasında normal far uygulamasını nasıl yapıyorsanız o şekilde makyajınıza devam edebilirsiniz.

Far Bazı Nasıl Kullanılır?

Ruby Rose Far Bazı Performansı 

Aşağıda size kolumda en verimsiz farımla uyguladığım swatchı ekliyorum. Bazsız pigmentsiz ve düşük bir görüntü varken bazlı tarafta ise oldukça güçlü bir görüntü var.

Ruby Rose Far Bazı İncelemesi
Yakın zamanda tanıştığım ve indirim kodum sayesinde de alanların çok memnun kaldığı bir baz Ruby Rose ! Bu yüzden almak isterseniz buradan  sitesine gidebilirsiniz.
Fiyatının oldukça uygun olması ve buna karşın performansının yüksek olması... Yorum size ait :)
Ruby Rose Far Bazı Karşılaştırma
Far Bazı İncelemesi


Umarım sevdiğiniz bir yazı olmuştur. Yorumlarınızı bekliyorum :D Sevgiyle Kalın.

Bunlarda ilginizi çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :).. 
Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM
galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum