Ruby Rose Likit Highlighter İnceleme


Ruby Rose Higlighter Kullananlar
Yeniden Merhaba ,
Bugün yeni keşfettiğim bir aydınlatıcıdan bahsetmeye geldim. Ruby Rose Likit Illuminator ; yani aydınlatıcı olmasının yanında teninizde de ışıltı yakalamak için fondötenle karıştırılabilecek bir aydınlatıcı önerisi :) İsterseniz birlikte inceleyelim.

Ruby Rose Likit Highlighter&Illuminator 

Illuminator ve highlighter farkından biraz bahsetmek istiyorum sizlere .. Bu ürünü highlighter demek daha doğru çünkü alt ton renkleriyle ilgili :) Ama genel olarak Illuminator ve higlighter farkını da anlatmak isterim. 

Highlighter ; Yüzümüzde öne çıkarmak istediğimiz elmacık kemikleri üzeri  , kaş altları gibi bölgelere vurgu yapmak için tercih edilir.
Illuminator ise ; Yüzünüzün tamamına uygulama yapabileceğiniz aydınlık ve canlı cilt bitişleri için kullanılır. 

Bu yüzden aşağıda bahsedeceğim Ruby Rose ürünlerinde bir tanesi Iluminator olmaya daha uygunken bence diğer sadece aydınlatıcı olarak kullanılması gerektiği:)

Ruby Rose Likit Aydınlatıcı Super Orgasm
Ruby Rose Likit Aydınlatıcı 
Ruby Rose Likit Highlighterlarından bende 2 tane numarası var. 03 Gleam ve 04 Super Orgasm Rengi ! Gleam rengi ıllumınator olmaya uygun bir yapı ve renge sahip. Super orgasm ise sıcal alt tonlu ve mercan renginde olduğu için altın yansımalara sahip ve fondöten ile karışmasını uygun bulmuyorum. Nars Orgasm rengini seviyorsanız onun biraz daha şeftali hali diyebilirim . Şahane bir ton daha önce elimde böyle bir ton yoktu :) 

Ruby Rose AydınlatıcıRuby Rose Highlighter Hangisi Alınmalı ?

Ruby Rose Highlighter Swatch 



Yapıları akışkan forma sahip ve Gleam rengi fondoten yapımı bozmadı . Açıkçası sevdiğim bir ton oldu . İster alt baz ister üst highlighter gibi çok rahat kullanıma uygun. 

Super Orgasm ise bahsettiğim gold yansımalardan dolayı güneş ışığında şahane bir yansımaya sahip bayıldım! Biraz daha bronz tende mükemmel duracağından eminim . Yazın hem vücut hem de yüzümde kullanabileceğim bir aydınlatıcı oldu.

Ruby Rose Aydınlatıcı İnceleme Swatch



Ruby Rose Swatch


 Umarım sevdiğiniz bir yazı olmuştur . Sağlıkla Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum