Ruby Rose Sunset Highlighter İncelemesi

Ruby Rose Sunset Highlighter Kullananlar

Herkese Merhaba ,
Bugün yaz gelse de artık rahat rahat kullansak dediğim Ruby Rose Sunset Highlighter Paletini anlatmaya geldim. Renk olarak ve kullanım açısından da oldukça pratik ve sevdiğim bir ürün Olan Sunset Highlighteri birlikte inceleyelim.

 Ruby Rose Sunset Highlighter 

Ruby Rose Sunset Highlighter

Öncelikle çok severek yeni kullanmaya başladığım bir ürün oldu Ruby Rose Sunset Highlighter . Paketinin tasarımı diğer ürünleri gibi karton ve aynasız olarak geliyor. Renkler açık koyu ten farketmeksizin herkesin seveceği tarzda diyebilirim. Tüm makyajlarınıza uyum sağlayabiliyorlar. 

Ruby-Rose-Sunset-Highlighter-İncelemesi

İçerisinde 4 adet aydınlatıcı bulunuyor . 1 tanesi kremsi yapıda diğer 3 tanesi ise toz yapıda . Biraz tozlu bir ürün olduğunu söylemek mümkün ama un gibi görüntüsü de yok kesinlikle. Yansıtması ve aydınlatıcı etkisi muazzam . İçerisinde hiç sim bulundurmuyor ve beyaz -sarı-pembe alt tonlara sahip 3 ayrı aydınlatıcı toz ürün yapısında. Diğer kremsi aydınlatıcı ise her aydınlatıcının altına zbaz gibi tutucu olarak kullanabileceği gibi aynı zamanda strobing etkisi sayesinde tek başına da kullanılabilir.


Ruby-Rose-Sunset-Highlighter-İncelemesi

Ruby-Rose-Sunset-Highlighter-İncelemesi
Kremsi yapıdaki renk Light Sand rengi. Açık renkli ve ten renginde bir ürün. 
Warm Wave ise daha beyaz alt tona sahip çok etkileyici bir renk . Metalik değil hiç biri ve oldukça doğal da kullanılabiliyor. Bu rengi özellikle göz pınarınızda çok seveceksiniz.
Hot sand daha bronz makyajların tonu bence ki yazın bronzlaşınca harika duracak bir aydınlatıcı . Güneş ışığı ile kesinlikle birbirini tamamlayan yansıtıcılıkta.
Light Sunset benim en sevdiğim Mercan yansıma tonu . Pembe ve gold yansımaların birleşiminden harika bir renk ortaya çıkmışş özellikle güneşli günlerde çok sevebilirsiniz.

Ruby-Rose-Sunset-HighlighterRuby-Rose-Sunset-Highlighter-İncelemesi

Sizinle Swatchlarını aşağıda paylaşıyorumç Görüntüler aynı gibi görünebilirler bu yüzden yansımalarını görmeniz için bir kaç kez farklı yansımaları gösteren çekimler yapmaya çalıştım. 

Ruby-Rose-Sunset-Highlighter-swatch
Ruby-Rose-Sunset-Highlighter-swatch

Ruby-Rose-Sunset-Highlighter-swatch
 Ürünü Cosmohome mağazalarından alabilirsiniz.

Ruby-Rose-Sunset-Highlighter-swatch

Umarım sevdiğiniz bir yazı olmuştur . Ben higlighter incelemelerini ekstra çok seviyorum. Sağlıkla Kalın.


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :).. 
Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM
galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Light sand ve light sunset resmen deniz özlemimi tetikledi (:

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir yazı olmuş. Daha önce tanışmamıştım bu ürünle,yaza çok yakışır.

    YanıtlaSil