Sebile&Revolution Night 2 Night Far Paleti


Sebile&Revolution Night 2 Night Far Paleti Kullananlar
Sebile&Revolution Night 2 Night Far Paleti
 Herkese Merhaba ,
Sizinle Sebile Koleksiyonuna ait 2 far paleti incelemesinden ilk yazımda bahsetmiştim. Day 2 Day Far Paletini çok sevdik ve şimdi Night 2 Night paletin renklerine ve yapılarına daha yakından bakalım.

Night 2 Night Kullanıcı Yorumları

Tasarım olarak Night 2 Night palet Mor ve Gold yansımalarla geceyi anımsatan bir tasarıma sahip. Dış karton ambalajının da içerisinden çıkan palet ambalajı aynı renk ve tasarımda . Bence oldukça geceye yakışan bir tasarım olduğunu söylemek mümkün :)
Sebile Night 2 Night Gece Paleti
 Renklerine baktığımda ise gündüz paletine göre bu gece paletinde çok sayıda glitter ve ışıltılı yapılar bulunuyor. Tam bir özel gün paleti diyebilirim . İster Party , ister gece yemek , ister doğum günü ve isterseniz mezuniyetiniz. Kesinlikle harika tonlar içeriyor.

Mezuniyet Makyajı Far Paleti

Palet içerisinde Toplam 18 renk yer alıyor ve bu renklerden 2 tanesi sıkıştırılmış efsane 2 renk pigment , 2 tanesi Pigmentleri yapıştırmak veya ıslak makyajlar için Glossy Pigment ve diğer 14 renkten 2 tanesi mat diğerleri satin bitişli ışıltılı renklerden oluşuyor.

Gece Far Paleti Önerisi
Bu kez asetat üzerinde yer alan renk isimleri var. Aslında paletin üzerinde olmasını tercih ederdim ama bir sorun değil benim için , isimler renklerine çok uygun ve ilgi çekici !
Namaste rengi hiç bir far paletimde bulunmayan çok özel bir gül kuru tonu !
Jet set ve Blood renkleri Glossy Pigment diye bahsettiğim jel yapıdaki içinde sim bulunduran yapılar. 
Illusıon ve BeverlyGlam ise mükemmel 2 tonda pigmentler ! Mor olan simler farklı yansımalı renklerden diğeri ise tam bir bronz kahve ! 

Paletteki pigmentlerin Swatchlarını aşağıda görebilirsiniz kesinlikle mükemmel oluşumlar ! Normal fiyatı 99 TL ama indirimlerle 50-60 TL ye düşen bu palet fiyatına göre en harika ve farklı yapıları birleştirmiş çok yönlü bir palet ve fazlasıyla değer !

Night 2 Night Glitter
Sebile Palet İçerik Bilgisi
 Kalıcılık konusunda da çok başarılı bulduğum bir palet özellikle koleksiyondaki Gece ve gündüz paletti ile oldukça güzel makyajlar çıkarabilirsiniz. Palete ait yakın görüntüleri aşağıda ekliyorum ve sonrasında Swatchlarla sizi baş başa bırakıyorum :)

Sebile Night 2 Night Swatch

 Night 2 Night Swatch
Sebile&Revolution Night 2 Night Far Paleti Swatch

Renklerin pigmentasyonu ve geçişleri çok başarılı . Göz kapağında homojen dağılıyor ve kolay karışıyorlar. Tozlu bir yapıya sahip değiller oldukça kremsi ve harika bir formülleri var. Sırasıyla 6 rengin Swatchlarını aşağıda görebilirsiniz.Namaste renki en başta yer alan ton ve geçiş rengi içim mükemmel !

Sebile&Revolution Night 2 Night Far Paleti Swatch


Night 2 Night Far Paleti Swatch
 Night 2 Night 1.Sıra Swatch
Night 2 Night 2.Sıra Swatch
 Night 2 Night 3. Sıra Swatch

Night 2 Night Pigment Yapısı
Glitter Swatch
Benim çok severek hazırladığım bir yazı oldu. Umarım sizde sevmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere .. Sevgiyle Kalın.

Palet incelemeleri için Revolution Kategorisini ziyaret etmeyi unutmayın :) 


 Bunlarda İlginizi Çekebilir;








Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com




BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. severek kullanıyorum ama sanki bir kahve tonu daha olsaymış çok iyi olacakmış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sanırım olmalıydı ama eksikliğini hissetmedim Day 2 Day ile kullanıyorum çoğu zaman canım benim çok teşekkürler güzel yorumun için :)

      Sil
  2. Merhaba canim ellerine saglik gorsellerin okadar guzelki paletlere baska bir gozle tekrar bakiyor insan Iki palet birbirini destekliyor gibi tek gunduz paleti almistim once isilti sevdigimden mutsuz oldum geceyide aldim ikisi beraber cok iyi oldu bence iki paletten birinde siyah olmaliydi buyuk eksik gece paleti icin siyah renk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki palet ile kesinlikle tüm makyajlar çıkarılabilir bence de ama evet keşke bir de siyah olsaydı :)

      Sil