Wet n Wild Makyaj Sabitleme Spreyi İnceleme

Wet n Wild Makyaj Sabitleme Spreyi İnceleme
Wet n Wild Makyaj Sabitleme Spreyi 

Herkese Selam ,
Bugün sizinle uygun fiyatlı bir makyaj sabitleme spreyinden bahsedelim. Wet n Wild Natural Finish Makyaj Sabitleme Spreyi.. Makyaj sabitleme spreyleri son 1 yıldır benim makyaj rutinimde günlük birer ürün haline geldiler. Öyle ki hem pudra görüntüsünü almaları hem de makyajı uzun süre sabit tutmalarından dolayı sürekli elimin gittiği ürünlerden .


Wet n Wild Makyaj Sabitleme Spreyi

Bu yüzden oldukça kullanışlı bulduğum pratik ürünlerden. Uzun zamandır deneyerek sürekli yenilediğim ise Wet n Wild Natural Finish makyaj sabitleme spreyi .. Sprey kısmı ve püskürtmesini sevmesem de makyajı güzel sabitlemesi ve bazı ışıltılı farları uygulama öncesinde ıslatarak kullanmak için sürekli yeniden aldıklarımdan . 
Kokusu bir miktar tuhaf açıkçası ama koku hassasiyetim olmadığı için bunu sorun etmiyorum. Doğal bir bitiş sağlıyor tüm ürünleri bir bütün haline getiriyor. Makyaj sonrasında 15-20 cm mesafeden püskürtüyorum . Bu kadar ..

Wet n Wild Makyaj Sabitleme Spreyi

Uygun fiyatlı indirim zamanlarında 15-20 TL civarına düşen bir makyaj sabitleme sprey arayışınız var ise bu ürünü size de tavsiye ederim.
Sağlıkla Kalın..


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :).. 
Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM
galaxyeskizisecimleri@gmail.com





BENZER YAZILAR

0 Yorum