2020 Trend Lotus Kolye Modelleri

2020 Trend Lotus Kolye Modelleri

Herkese Merhaba ,
Bugün sizinle Lotus çiçeğinin benim için önemini ve biraz anlamını sonrasında da bu harika kolyenin hikayesini ve nerden alabileceğinizi yazmak istedim. Lotusun büyüsüne kapılmaya hazırsanız devamında buluşalım.

Lotus Çiçeği

2020 Trend Lotus Kolye Modeli
Özellikle uzak doğu toplumlarında Nelumbo Nucifera olarak geçen bu eşsiz çiçek farklı toplumlarda farklı isimlerle anılmaktadır. Aslen bir su bitkisidir. Kutsal Lotus , Hint lotusu olarak geçse de bizim toplumumuzda da Nilüfer Çiçeği olarak bilinmektedir.Nilüfer çiçeği olarak bilinse de bu bilincin tamamen benzerlikten kaynaklı olduğunu söyleyebilirim. Özellikleri aynı olmakla birlikte , aynı takıma veya aynı familyaya aynı değillerdir.

Lotus Çiçeğinin Anlamı

Lotus Çiçeği Anlamı

Zihnin temizliğini ve duruluğunu simgeleyen Lotus çiçeği uzak doğu inanç biçimlerinden Budizm ve Hinduizm'de mükemmeliğin sembolü olarak bilinmektedir. Buda inancında 8 Yol adında bir öğreti vardır. Lotus bu öğretilerden bir tanesini temsil etmektedir. Saflık-sadakat-ruhsal olarak uyanmayı temsil eder ve bu yüzden de meditasyon sembollerinde sıkça bu sembol karşımıza çıkar. Maddi kirlilikten arınarak manevi anlamda temizliğe ulaşmanın yolunda büyüyen çiçeklerdir. Budzm İnancında Buda'nın ayaklarının dibinde bu çiçeğin çıktığına inanılır. 

Lotus Çiçeği Anlamı Ve Kolyesi

Hinduizm de ise Lotus çiçeği yukarıda bahsettiğim meditasyonun ana anlamları olan kavramları kapsar. Bedenin enerji merkezlerini yani çakraları , güzelliği , refahı , bilgeliği ve doğurganlığın kutsallığını temsil etmektedir. Sonsuzluğu ve maneviyatı anlatır bize.

Lotus Çiçeği Kolye Satın Al

Obje de gördüğünüz duruş stili de yine Lotus duruşu olarak adlandırılmaktadır. Meditasyon yaparken ruhsal anlamda yükselişi ve uyanışı temsil eden bu duruşun bazı inançlarda birçok hastalığı tedavi ettiğine inanılmaktadır.

Lotus Çiçeği Kolye Önerisi

''Lotus çiçeğini özel kılan bir diğer detay ise çiçeğin yetiştiği bölge oluyor. Bilhassa bataklık, çamurlu arazi gibi alanlarda yetişen lotus çiçeği, yetiştiği kirli ortama rağmen temiz kalabiliyor. Üzerine konan tek bir toz zerresini bile temizleyebilen lotus çiçeği, bembeyaz bir güzellik ile karşısına çıkanları selamlıyor.''

Lotus Çiçeği Kolye Nereden Alınır

Geçirdiğim bir sağlık sorunundan ve yaklaşık 12 yıl önce başladığım Tarot yolculuğunda bana şans ve uğur getirdiğine inandığım bu sembolü hayatımın her anında kullanıyorum . Mandalaların kesin içerisinde bir yerde , gittiğim seyahatlerde bulduğum bir taşın üzerinde bazen de eskizlerimde sıkça kullandığım bu sembolü sonsuza kadar yanımda da taşıyacağım özellikte bir kolye önerisiyle devam etmek istiyorum yazıma. 
Sizlere önereceğim sayfa çok yakın bir dostumun sayfası olmakla birlikte ürünlerin tamamen tek olduğundan bahsetmek isterim.

Lotus Aksesuar Önerisi

Yalnızca her modelden tek ve el emeği olarak hayata bir iz bırakan sayfasına bakmanızı öneririm. Sevdiklerinize onları özel hissettirecek ve hatta tek olduklarını bir sembol ile onlara hatırlatacak güzellikte aksesuarlar ve en önemlisi de sizin istediğiniz şekilde tasarlanması sürecin en güzel hali...

Beğendiğiniz ve size şans getirdiğine inandığınız her sembolü buradan kişiselleştirebilirsiniz.

Lotus Aksesuar Önerisi
 Umarım fiziksel olarak şifanız bu sembol olurken anlamları da ruhunuza dokunarak şifalanmanızı sağlar. Kendisine buradan bu teşekkür yazısını yazmak istedim.

Teşekkürler Dostum..

Lotus Aksesuar Önerisi

Lotus Aksesuar Önerisi

Lotus Aksesuar Önerisi

Lotus Kolye Önerisi

Sağlıkla Kalmanız Dileğiyle...

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum