Avon Alışverişi-Mayıs- Wild Country Parfüm ve Daha Fazlası...

Avon Alışverişi Mayıs Wild Country Parfüm ve Daha Fazlası...

Herkese Merhaba ,
Avon K6 kataloğu sonlanmadan size bu ay seçtiklerimden bahsetmek istiyorum. Oldukça uygun fiyatlı ve harika bir alışveriş oldu ki parfüm bu alışverişimin kesinlikle yıldızı !Hazırsanız detaylara geçelim.

Avon Alışverişi Wild Country Parfüm ve Daha Fazlası...

Bu ay ki katalogda uzun zamandır dönmek istediğim saç bakım yağı indirimle birlikte 16 TL idi. Bu üründen kaç şişe bitirdiğimi hiç hatırlamıyorum bu yüzden hemen yeniden almak istedim. 

Kırık saç uçlarınız ve hatta yıpranmış bir saç yapısına sahipseniz özellikle tavsiye ederim . Kısa sürede etkisini gösteren ender ürünlerden kendisi. Diğer ürünler ise 3 adet 55 TL kampanyasından harika 3 kategoriye ait ve aslında normal fiyatları da yüksek olan ürünlerden :) Avon'daki bu kampanyalara bayılıyorum. 

3 ayrı ürün sıralamasından istediğinizi seçerek kendi paketinizi oluşturuyorsunuz ve sadece 55 TL ödeyerek sahip oluyorsunuz. Bende bu kategoride Parfüm ve Deodorant ki parfümün kokusu katalog da vardı bu yüzden çok beğendik . Ve kendime de bir adet ruj almak istedim.

Avon Alışverişi Wild Country Parfüm ve Daha Fazlası...

Color trende ait bu ruj oldukça koyu görünse de miss gibi bir kahverengi kesinlikle sonbahara çok yakışacak bir ton olacak.

Avon Alışverişi Wild Country Parfüm ve Daha Fazlası...

Aldığımız Parfüm ise Wild Country serisinden bir deodorant ile birlikte bence çok uyguna gelen ürün. Şişesi iksir şişesi gibi ve ben hem kokusuna hem tarzına bayıldım. Kesinlikle hem babalar günü için hem de eşinize - sevgilinize hediye olarak harika bir seçim.

Avon Alışverişi Wild Country Parfüm ve Daha Fazlası...

Parfümün normal fiyatı indirimle 95 TL iken bu harika alışverişte 3 ürün 55 TL'ye gelmiş oldu. Ürünlerin ayrı ayrı incelemelerini sizin için yakın zaman da bloğa ekleyeceğim. Diğer yazılarımı takip edebilirsiniz. 

Avon Alışverişi Wild Country Parfüm ve Daha Fazlası...

Sevgiyle Kalın..



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Parfümü nasıl merak ettim anlatamam.İlk fırsatta koklamak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil