Avon Nature Pro At Kestanesi Balsam


Avon Nature Pro At Kestanesi Balsam

Size önceki yazılarda bahsettiğim Avon Pr paketinden çıkan bu At kestanesi ve kırmızı biberli balsamdan ne kadar ilk kullanımda bile memnun kaldığımı yazmıştım . Şimdi ise daha detaylı olarak inceleyelim istiyorum bir süredir kullanıyorum ve çok memnun kaldım.


Avon Nature Pro At Kestanesi Ağrı Kesici Balsam

Nisan kataloğunda çok beğendiğim için hemen 2 adet daha aldığım bu mucize üründen biraz bahsetmek isterim. Özellikle sırt ve bel ağrılarından hatta boyun ağrısından şikayet edenlerin mutlaka denemesini isterim. Mükemmel bir ürün. İçerisinde okaliptus-Kırmızı Biber -Aloe Vera -Çörekotuyağı- Kantaron Yağı ve biberiye gibi farklı içerikler var. Bu içerikler sayesinde sürdüğünüz anda hafif bir ısı etkisiyle yanma meydana geliyor ve miss gibi ağrıyı en aza indiriyor. Özellikle boyun ağrısı yaşadığım dönemlerde sürekli kullandım ve ilaçsız bu şekilde atlatmış oldum.

Avon Nature Pro At Kestanesi Ağrı Kesici Balsam

250 ml ve oldukça ekonomik büyük bir ürün. Uzun zaman aile boyu kullanabilirsiniz.Ürünü Avone online sitesinden alabilirsiniz. Sanırım şuan stokları tükendiği için link ekleyemiyorum ama önceki yazımda da linkini bulabilirsiniz. 

Avon Nature Pro At Kestanesi Ağrı Kesici Balsam

Sağlıkla Kalın.

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

3 Yorum

  1. Alıp almamakta kararsızdım sizden okuyunca sipariş vericem hemen boyun ağrısı çok çekiyorum bende😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana resmen Şifa oldu mutlaka deneyin derim :)

      Sil
  2. Şahane bir ürün kesinlikle!:)

    YanıtlaSil