Avon Nutra Effects Radiance BB Krem İncelemesi

Avon Nutra Effects Radiance BB Krem İncelemesi

Herkese Merhaba ,
Yaz geliyor ve Covid-19 un önlemler dahilinde bizim tatil yapmamıza izin vereceğini umut ederek sizlere bir BB krem önerisiyle geldim. Geçen yaz da severek kullandığım ve bitirdiğim Avon True Nutraeffects BB Krem Işıltılı bitiş yani Radiance versiyonu. Hazırsanız ürüne daha yakından bakalım.


Avon Nutra Effects Radiance BB Krem Yorumlar

Yaz gelince sizde benim gibi fondotenden kopanlardansanız bu ürünü mutlaka denemenizi isterim. Karma ve kuru ciltler aşırı sevecektir ama yağlı ciltler de emin değilim sivilcelenme yapabilir. Ben de hiç bir kötü etkisi olmamakla birlikte rengi koyu geldiği için mecburen yazın kullanıyorum yoksa kışın da elimden düşmeyen bir BB krem olabilirdi. 

Avon Nutra Effects Radiance BB Krem Kullananlar

Radiance yani ışıltılı bitişe sahip Avon BB Kremin bir de mat versiyonu bulunuyor. Spf 15 içermesinden dolayı güneş kreminizden sonra da koruyucu görevinde. Light rengi bende olan ama sanırım bir açık tonu daha çıkmış onu da mutlaka denemek istiyorum.

Avon Nutra Effects Radiance BB Krem İncelemesi

30 ml ve tüp içerisinde geliyor . Işıltılı , sağlıklı ve ıslak bir bitişe sahip 5 etkiyi 1 üründe toplamışlar. Ürün az -orta kapatıcılıkta yani tamamen cildiniz gibi görünüyor ve hipoalerjenik bir ürün.İçeriğinde paraben bulunmuyor yine de merak edenler için ben aşağıda içerik bilgilerini de ekliyorum sizin için.

Avon Nutra Effects Radiance BB Krem İcerik

Avon Nutra Effects Radiance BB Krem İncelemesi

Ve Swatch detayını ekliyorum . Çoğu zaman hatta ne zaman kullansam o gün ne kullandığım sorulduğu için ekstra özel benim için. 
Ürün K6 katalog kampanyasında 29.90 TL denemek isterseniz diyerek linkini de ekliyorum.

Avon Nutra Effects Radiance BB Krem İncelemesi

Umarım sizde denedikten sonra yorumlarınızı benimle paylaşırsınız . Sağlıkla Kalın:) 



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum