Avon Power Stay Shadow Stick İnceleme


Avon Power Stay Shadow Stick İnceleme

Herkese Selam ,
Bugün sizlere Avon'un tam 16 saat kalıcılık vadeden hem göz farı olarak olarak hem de kalem olarak kullanabileceğiniz Avon Power Stay Shadow Sticklerini anlatmaya geldim. 


Akmayan Siyah Göz Kalemi

Avon Power Stay Shadow Stick aslında tombul bir kalem gibi görünmesine rağmen arka tarafında bulunan kalemtraş ile hem pratik bir kullanım sunuyor. Ürünün siyahlığını ve yapısını çok sevdim . Özellikle üst kirpik dipleri için simsiyah buğulu görüntüleri bir kalem yerine çok daha rahat elde ediyorum . Bazen far kenarlarınızı koyulaştırmak için bile kullanabilirsiniz efsana smokey eye makyajlar için ideal.
Avon Power Stay Shadow Stick Kullananlar

16 saat test etmesem de kalıcılık konusunda çok başarılı bulduğumu söylemeliyim . Hassas göz yapıma ve sürekli yaşaran bir göze sahip olmama rağmen evet bulaşma ve akma yaşamadım . Henüz tüm göz kapağında denemedim ama onu da cok merak ediyorum deneyeceğim:)
Avon Power Stay Shadow Stick Yorumları

Uç bölümünü istediğiniz zaman sivriltmeniz de oldukça güzel bir ayrıntı olmuş. Farklı renkleri var ama bendeki black rengi yine de aklımda bronze tonu da var onu da alırım gibi geliyor :)

Avon Power Stay Shadow Stick İnceleme


Avon Power Stay Shadow Stick İnceleme

Sizin için swatchlarını aşağıda bırakıyorum. Ürüne ulaşmak isterseniz buradan inceleyebilirsiniz. K6 katalopunda şuan indirimli ve 36.80 TL. 

Akma, sıcaklık ve terlemeye karşı dayanıklı bir kalem arayışınız var ise denemenizi öneririm :)

Avon Power Stay Shadow Stick Black Swatch

Avon Power Stay Shadow Stick İnceleme

Sağlıkla Kalın:) 


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

2 Yorum