Avon Power Stay Suya Dayanıklı Maskara İncelemesi


Avon Power Stay Suya Dayanıklı Maskara İncelemesi

Selam ,
Avon Power Stay 24 Saat kalıcı Waterproof maskaradan bahsetmeye geldim sizlere. Bir haftadır denediğim maskaranın performansından memnun kalınca sizinle detayları paylaşabiliriz artık . Hazırsanız Başlayalım.

Avon Power Stay Suya Dayanıklı Maskara

Tasarım olarak yine oldukça asil bir ambalaja sahip Avon Power Stay maskara 24 saat kalıcılık vadediyor tabiki bunu waterproof özelliği sayesinde yaptığını düşünüyorum. Maskarayı ilk açtığımda ıslak bir yapısı var ancak bu bir kaç gün içerisinde oturdu diyebilirim. Büyük ve tombul kıl fırça yapısı ile biraz dikkatli uygulama gerektiriyor.

Avon Power Stay Suya Dayanıklı Maskara Kullananlar

Kalın kıl yapısındaki çapraz kıllar oldukça iyi hacim veriyor. Simsiyah özelliği ve akmaması da yanında benim için çalışır bir maskara oldu.Kavisli fırça yapısına sahip kılları sayesinde aynı zamanda kirpiklerinizi kıvırmanızı da sağlıyor. Benim kısa kirpiklerime hacimli bir şekilde yukarı kaldırmasını sevdim. Sıcaklık, nem ve suya terlemeye karşı da dayanıklı olması yazın kullanabileceğimiz bir maskara demek oluyor ki benim kısa cansız kirpiklerimle çok iyi anlaştı.

Avon Power Stay Suya Dayanıklı Maskara


 Almak veya incelemek isterseniz şuan indirimli fiyatı 29.90 TL, sizin için link ekliyorum. 

Avon Power Stay Suya Dayanıklı Maskara

Sağlıkla Kalın..



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum