Beauty N Rush Soldiers Of Beauty Mıknatıslı Fırça Seti


Beauty N Rush Mıknatıslı Makyaj Fırçası Seti

Herkese Selam ,
Sizlere Yer çekimine meydan okuyan bir fırça seti incelemesi getirdim. Hazır mısınız ? Hazır olun çünkü Beauty N Rush sitesi artık kapanıyor setleri olabildiğince en alt fiyatlarla bulunca hemen aklımdaki mıknatıslı seti almak istedim. Bu yüzden almak isteyenler için fırçaları yıkadım , kuruttum ve kullandım hazırsanız yorumlara geçelim:)


Beauty N Rush Mıknatıslı Makyaj Fırçası Seti İncelemesi

Beauty N Rush markasını daha önce duydunuz mu bilmiyorum . Ama benden duyanlar için 'Her Kadının 2 Yanı' şarkısıyla yola çıkan bir marka aslında :)Kadınların farklı yönlerinin varlığına vurgu yapan marka çok yönlü ve pratik makyaj fırçalarıyla bizleri buluşturmuşlardı. Aslında uzun zamandır takip ettiğim marka olmasına rağmen fırçaları denemek için indirim beklemiştim. 

Beauty N Rush Mıknatıslı Makyaj Fırçası Seti Yorumlar

Kapandığını duyduğumda kaçıramam diyerek siparişimi verdim 3 günde elimde oldu bu pandemi süresinde bu anlamda kargo hızlarına da hayran kaldım. Umarım daha güzel projelerle yine hayatımıza girebilirler. Normalde 2 fırça fiyatına bu tüm seti almak kesinlikle kaçırılmaz bir fırsattı daha yakından inceleyelim.

Beauty N Rush Mıknatıslı Makyaj Fırçası Seti Kullananlar

Set içerisinde 10 adet fırça çıkıyor ve 9 tanesi aslında mıknatıslı . Alt metal tabakaya sağlam şekilde tutundukları için seyahatlerde de büyük kolaylık sağlıyorlar. Fırçaları bir fırçalık içerisine koymaya çalıştığımda hepsi birbirine yapıştı :) Bu yüzden kullanmak istiyorsanız özellikle bir plaka olması şart benim için.

Beauty N Rush Mıknatıslı Makyaj Fırçası Seti

Sitesinde plakalı set tükense de tek fırçaları alarak bir metal üzerinde konumlandırabilirsiniz ki ben bu şekilde daha şık buldum makyaj masamda. İçerisinde fırçalardan bir tanesi gerçek kıllara sahip diğerleri aslında sentetik kıllar ama öyle kaliteli ki kesinlikle yapay basit kıllardan değil, harika bir uygulama sunuyor .  İncelemek isterseniz buradan sitesini inceleyebilirsiniz.

Beauty N Rush Mıknatıslı Makyaj Fırçası Seti

Tasarım olarak mor ve gold detayları gerçekten çok şık..

Set içerisindeki fırçalar;

1.1 Power Powder Pudra Fırçası
1.2 Retouch Fondöten Fırçası
1.3 Hide & Seek Kapatıcı Fırçası
1.4 Fantasy Aydınlatıcı Fırçası
1.5 Dot the i's Gölgelendirme Fırçası 
1.6 Mr.Mixer Karıştırma Fırçası
1.7 Easy Smokey Far Fırçası
1.8 Frida Kaş Fırçası
2.1 Busy Yüz Fırçası
2.2 This is it Yüz Fırçası

Beauty N Rush Mıknatıslı Makyaj Fırçası Seti

Fırçalardan en bayıldığım ise bu kontur fırçası oldu. Kesinlikle uygulaması çok başarılı ve yüzünüzde değil vücudunuzda da kullanıma uygun. Çok başarılı buldum.
Beauty N Rush Mıknatıslı Makyaj Fırçası Seti

Tüm fırçaları yıkadım kuruttum ve bir makyaj fırçası seti arıyorsanız, kesinlikle bakabilirsiniz. Performans ve fiyat olarak çok başarılılar..

Beauty N Rush Mıknatıslı Makyaj Fırçası Seti

Sağlıkla Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Instagramda gördüğümde de çok hoşuma gitmişti güle güle kullan canim ♡♡

    YanıtlaSil
  2. görüntü olarak harika güle güle kullan..

    YanıtlaSil