Eda Taşpınar At Kılı Fırça İncelemesi


Eda Taşpınar At Kılı Fırça İncelemesi
Herkese Merhaba,
Cilt bakımı hayatımızın vazgeçilmezi , peki cildimiz derken aklınıza ilk gelen yüzünüz mü :) Bence Cilt bakımında önemli bir bakım adımı da bacaklar.. Ben 3 yıldır kuru fırçalama tekniği ile düzenli olarak kendimi fırçalayanlardanım :) Şaka değil bacaklarınızı fırçaladığınızda etkisine inanamazsınız bu yüzden 3 yıldır kullandığım Eda Taşpınar At kılı fırçamı sizinle de paylaşmak istedim. Kovid-19 a rağmen yaz geliyor hazırsanız başlayalım:)


Eda Taşpınar At Kılı Fırça İncelemesi

Evet Kuru Fırçalama demiştik , bir kaç yazı öncesinde size bir kremden bahsederken kullanmıştım bu kavramı. 

Peki Kuru Fırçalama Nedir ?


Dünyadaki çoğu kadının kullandığı bir teknik aslında.. Saçlar gibi vücudunuzun da bazen fırçalanmaya ihtiyacı vardır. Kan dolaşımını arttırmak , daha pürüzsüz bacaklar veya kremlerinizin etkisini daha iyi görebilmek için. Bu kullanımları tek yapmanız işe yaramaz ancak bir bütün olarak düzenli hayatınıza almanız gerekiyor. 

Eda Taşpınar At Kılı Fırça İncelemesi

3 yıl kadar önce araştırırken kilo alıp verdiğim dönemde bu fırçayı keşfetmiştim. O zaman 35 TL gibi bir fiyata aldığımı hatırlıyorum. Bacaklarınızı her gece 5 dk boyunca fırçalayarak bir nemlendirici sürmek hem selülit oluşumunu engeller hem de görüntüsünü hafifletir bunu sporla ve beslenme ile desteklerseniz ve bol su içerseniz gün içerisinde gerçekten etkisini görebilirsiniz. Ben Steril olması için hala kutusunda saklıyorum her kullanım sonrasında :)

Eda Taşpınar At Kılı Fırça Yorum

Bu fırçayı kullanırken her yerde yazan tek şey hemen bırakmayın sakın ! dı. Gerçekten öyle. Bu tür ürünler hemen etkisini gösteremez ancak düzenli kullanımda şans verir ve hayatına alırsanız etkisini gördükçe zaten hayatınızdan çıkaramazsınız.

Eda Taşpınar At Kılı Fırça Kullananlar

Eda Taşpınar At Kılı Fırça Kullananlar

Bu şekilde tahta bir tutma bölümü yer alıyor . Ben her gece kan dolaşımını arttırmak için yer çekimi tersi yönünde bacaklarımı aşağıdan yukarıya tarıyorum. Kesinlikle etkili ama uzun süre kullanırsanız en azından 3 ay şans vermeniz gerekiyor. 21 gün kuralı sayesinde 21 gün dayanırsanız sonrasında zaten alışkanlık gibi bir diş fırçalamak ile aynı şey.

Eda Taşpınar At Kılı Fırça Blog

Tamamen doğal ve at kılından yapılmış sık bir fırça . Tok yapısı ve sert kıllarını cildinize çok bastırmayın hassas ise kızartabilirsiniz. Rahatsız etmeyecek derecede bir sertlik sayesinde kan dolaşımınızı arttırırken , ölü derileri de uzaklaştırıyor . Ve batık oluşumunu gözle görülür oranda azaltıyor. 

Eda Taşpınar At Kılı Fırça Etkileri

Tabi bacakları fırçaladıktan sonra , her duşta peeling ve kese . Ve çıkmadan önce soğuk-sıcak su şokunu da yapmanızı öneririm. Etkisini alacağınızdan eminim:)

Eda Taşpınar At Kılı Fırça Yorum

Ben bu ürünü özellikle Kafein içeren Huncalife BİOTEN BODY FIT ile kullanıyorum. Yazısını okumanızı öneririm :) Ve bazen de bir başka ürünle onu da sizinle paylaşacağım yakın zaman da . 
Benim kendimi fırçalama rutinim bu şekilde :) Selülitleri önlemek ve görüntüsünü azaltmak için beslenmenize dikkat etmeyi ve özellikle bol bol su içmeyi sakın unutmayın :) 

Sağlıkla Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum