Farmasi Çay Agacı Sos Serum İnceleme


Farmasi Çay Agacı Sos Serum İnceleme

Selam !
Bir çoğumuzun sorunu sivilcelerle baş etmenize yardımcı bir ürünle geldim. Farmasi Çay Ağacı Sos Serum. Yani acil durum serumu :) Hazırsanız etkilerini ve benim nasıl kullandığımı inceleyelim.


Farmasi Çay Agacı Sos Serum Yorumlar

Öncelikle sizlere çay ağacının özelliklerinden bahsetmek isterim. Doğada her bulunan ürün bir mucize ve bir görevi var aslında. Çay ağacı yağının güçlü antiseptik özelliklerinin keşfi aslında 1920'li yıllara dayanıyor .Avustralyalı bir doktor çay ağacı yağını yaraları temizlemek ve ameliyat kesiklerini iyileştirdikten sonra keşfedilen özellikleri ile hayatımıza girdi. Çeşitli deri sorunlarına , mantar enfeksiyonlarına iyi gelen bu yağ akne tedavisinde de kullanılmaya başlandı. Hatta bu sürçte bazı denizcilerin ilk yardım çantalarına kadar dahil olan bu yağın aslında özellikleri ve mucizeleri saymakla bitmiyor.

Farmasi Çay Agacı Sos Serum Kullananlar

Benim kullandığım ise Farmasi markasına ait .. Bu ürünün özellikle kalıcı sivilce lekelerinizde açıcı etkiye sahip olduğunu söyleyebilirim. Oldukça sivilceli bir dönemden geçerken bir de rahat durmayan ellerimle onları kopartmakla meşguldüm bu ara tabi sonucu hüsran... Büyük lekeler ve daha da dağılmış sivilceli bir surat :) Makyaj yapmamak bu dönemde hiç iyi gelmedi galiba bana ki cildim de tuhaf sendromlara neden oldu :)

Sivilce ve Sivilce lekelerine iyi gelen ürün

Her neyse bu ürünü bitirdiğim için artık yazabilirim diyerek geçtim bilgisayar başına :) Her sivilce döneminizde bir kulak cubugu ile gece yatmadan önce ufak ufak dokundurun. Sivilcenizin durumuna göre 2-3 günde hafifleyerek yok olduğunu göreceksiniz. Tabiki bunu acılı ve iltihaplı sivilceler yerine tam olarak çıkmak üzere iken kullanmanızı öneririm. Diğer türlü alerjik sorunlara da yol açabilir çünkü yakıcı bir his oluşturuyor o zamanlarda . 
Ben aşırı memnun kaldım farmasi ürünlerine ulaşmak isterseniz bu ürün için Pınar Olguncan ile iletişime geçebilirsiniz..
Sağlıkla Kalın..


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum