Huncalife Ağustos Favorilerim

Huncalife Ağustos Favorilerim

Herkese Merhaba ,
Sizlere yakın zamanda instagram ve burada tek olarak incelediğim ürünleri bir yazı da toplamak istedim. İncelemek ve merak ettiğiniz ürünlerin detaylarını görmek isterseniz yazının devamında buluşalım:)

Huncalife BB Krem

Favorilerimden bir tanesi ile başlayalım. Huncalife BB kremden aşırı memnun kaldım hem harika bir bitişe sahip hem de sağlıklı ve yeteri kadar da kapatıcı özellikte . SPF 25 içermesi de yazın tercih ettiğim ürünler arasında oldu.

Huncalife Ruj Önerisi

Bu ruju tamamen sepet tamamlama ürünü olarak seçmiştim ancak renginin buradaki kadar koyu olmamasından dolayı çok sevdim:)

Huncalife Maskara

Maskaraları sizinle diğer yazılarımda incelemiştik. Özellikle Cashmere Gold serisine ait maskara şiddetle tavsiyemdir . Maskara kategorisinden detaylı olarak okuyabilirsiniz.

Huncalife Damlalıklı Fondoten

Aslında uzun zamandır fondöten kullanmıyorum ancak yazıya dahil etmek istedim . Kullandığım süre boyunca çok memnun kaldığım bir ürün oldu . Damlalıklı ve yine SPF Korumasına sahip renginin de tam uyması nedeniyle karma cildim ile çok iyi anlaştı üstelik de cam şişe :) Bu yüzden favorilerim arasında.

Huncalife Damlalıklı Fondoten


Huncalife Damlalıklı Fondoten

Huncalife markasına ait tüm incelemelerimi BURADAN okuyabilirsiniz.
Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..


Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

0 Yorum