Loreal Paris Unlimited Maskara İnceleme


Loreal Paris Unlimited Maskara İnceleme
Merhaba !
Bugün sizlerle en sevdiğim maskaralardan olan Loreal Unlimited Maskara incelemesi yapalım istiyorum. Uzun zamandır kullandığım , bitirdiğim maskaranın inceleme yazısını bloğa eklememişim o yüzden hemen bilgisayarın karşısına geçtim hazırsanız herkesin sevdiği maskaraya yakından bakalım.


Loreal Paris Unlimited Maskara İnceleme

Maskara ilk çıktığında öyle merak etmiştim ki sanırım tanıtım fiyatıyla 52 TL gibi bir fiyata sahipti şuan fiyatı zamlarla birlikte artmış olabilir. Maskaranın en ilginç detayı ise kıvrımlı bir başlığa sahip olması . Bu kıvrımlı başlık hem kolay ve pratik uygulama sunuyor hem de maskarayı diğer fırçalardan ayıran farklı bir özellik sağlıyor.

Loreal Paris Unlimited Maskara İnceleme
Kıl yapısı plastik uçlu ve ince kirpiklerinizi bile dipten uca kavrayan bir tasarımdı. Silikon kılları seviyorsanız bu maskaraya bayılırsınız ki ben bayıldım. Verdiği hacim , siyahlık , uzunluk öylesine cezbedici ki sanırım en sevdiklerim arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Loreal Paris Unlimited Maskara Kullananlar
Kirpikleriniz ince ve seyrekse hatta yeteri kadar siyah değilse çok iyi anlaşabilirsiniz. Benim seyrek, cansız kirpiklerimi çok iyi kıvırarak hem yukarı kaldırıyor hemde alabildiğim max hacimi bana veriyor bu anlamda çok başarılı buluyorum bu maskarayı.

Loreal Paris Unlimited Maskara Yorumlar
Hem uygulama kolaylığı hem açılır açılmaz kurumaması hem de farklı tasarımı sayesinde indirimlerde kesinlikle yedeklemem gereken bir maskara . Loreal Unlimited Maskarayı hala denemediyseniz bence bir göz atın derim ki zaten denedikten sonra asla vazgeçemeyeceksiniz:)

Loreal Paris Unlimited Maskara Kullanıcı Yorumları

Sevgiyle Kalın:)



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com




BENZER YAZILAR

0 Yorum