Max Factor All Day Flawless Fondoten İncelemesi

Max Factor All Day Flawless Fondoten

Herkese Merhaba ,
Bugün karma-kuru hatta kuru ciltlerinde çok seveceği bir fondoten incelemesi yapalım istedim. Severek Kullandığım Max Factor Face Finity All Day Flawless Fondoteni birlikte inceleyelim.

Max Factor All Day Flawless Fondoten İncelemesi
Tasarım olarak cam ve pompalı bir şişede olmasını çok seviyorum All Day Flawless Fondotenin. Cildiniz karma ise asla parlama yağlandırma yapmadan nemli ve satin bir bitiş sağlıyor ama kuru ise de pütür pütür bırakmadan çok doğal ve sağlıklı bir cilt görüntüsü veriyor. Kapatıcılığını , kalıcılığını ve hatta sivilce bile yapmamasını çok seviyorum. 
Max Factor All Day Flawless Fondoten Yorumlar
Cildimle çok iyi anlaştığını söyleyebilirim. Fondotenin diğer bir özelliği de 3 etkinin bir arada sunulması yani bu nedir ? Kapatıcı, Baz ve Fondoten olarak da kullanılabilmesi. Vaadlerini sağlıyor mu kesinlikle evet cevabını verebilirim. Özellikle seyahatlerimde kullanmayı en sevdiğim fondötenim ki günlük olarak da elim sürekli bu ürüne gidiyor. Spf 20 içeriyor bu da demek oluyor ki yazın da çok rahat güneş kremi sonrasında ekstra bir koruma görevi sunuyor bize.

Max Factor All Day Flawless Fondoten Renk Seçimi

Bendeki rengi sanırım en açık renklerinden Sand60 , oksitlenme yapıyor mu sorularınız için ise hayır yapmadı tam rengim olan bir ton tabi yaz için sürekli kullanıyorum :)Ve sizin için içerik ve Swatch bilgisini aşağıda ekliyor olacağım. 
Max Factor All Day Flawless Fondoten İçerik

Max Factor All Day Flawless Fondoten Swatch

Max Factor All Day Flawless Fondoten Swatch
Sarı alt tonlu ve oldukça doğal bir bitişe sahip buna rağmen orta-yüksek kapatıcılığı sayesinde de özel günlerde de tercihim olan bir fondöten . 

Max Factor All Day Flawless Fondoten Swatch

Umarım memnun kaldığınız bir yazı olmuştur . Sağlıkla Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com





BENZER YAZILAR

0 Yorum