Pastel Show Your Style Artsy Far Paleti İncelemesi

Pastel Show Your Style Artsy Far Paleti İncelemesi

Merhaba !
Bugün sizinle Pastel markasından Show Your Pastel serisini inceleyelim . Artsy far paletini içerisinde bulunan canlı renkler için ilk çıktığı zamanlar denemek istemiştim. Yazısını ancak hazırlayabiliyorum bu yüzden hemen yazının devamında buluşalım:)

Pastel Show Your Style Artsy Far Paleti İncelemesi

Pembe ve plastik bir ambalaj da gelen ürün içerisinde ayna bulunmuyor. 2 çeşidi bulunuyor renk olarak aklımdaki Bohemian paleti bir türlü bulup almak kısmet olmadığı için o henüz aramızda değil. :) Bu renk palet ise kesinlikle yaz için çıkarılmış capcanlı ve şahane bir palet olmuş. Enerjisi çok yüksek :)
Pastel Show Your Style Artsy

İndirim zamanı 20 Civarı bir fiyattı aldığım ve bence palet için oldukça uygun diye düşünüyorum. 

Pastel Show Your Style Artsy

Renklerine daha yakından bakmak istersek beni en çok çeken renk turuncu ve mavi oldu. Muhteşem görünüyorlardı . Büyük panlardan bir tanesi göz bazınızı sabitlemek için kullanabileceğiniz ten rengi diğeri ise bence aydınlatıcı olarak şahane duran ışıltılı bir renk. Göz pınarlarınızı aydınlatmak için de muhteşem.

Pastel Show Your Style Artsy

10 renk bulunuyor içerisinde ve 3 tanesi ışıltılı , diğerleri mat. Mat renkler kuru ve aslında tozutan renkler ancak renklerini homojen ve güzel bir şekilde verdiğini düşündüğüm için bunu sorun etmiyorum. Ancak almak isteyenler varsa oldukça tozlu olduğunu söylemeliyim.


Pastel Show Your Style Artsy Yorumları

Kırmızı -turuncu ce mavi rengin kombinasyonu bence şahane makyajlar çıkartıyor ki renkli makyajları çok seven bir kişiyim malum biliyorsunuz:)

Pastel Show Your Style Artsy Yorum Renkleri


Pastel Show Your Style Artsy Yorum Renkleri

Swatchlarını da sizin için bırakıyorum. En baştaki küllü rengi çok hafif kontur içinde kullandığım oldu ve bence beyaz tenler için başarılı sonuç aldım o da aklınızda olsun.

Pastel Show Your Style Artsy Yorum Renkleri

Sevgiyle Kalın..



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..


Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

1 Yorum

  1. Hmm... açıkçası Pastel'in diğer paletinin renk hikayesini beğeniyorum; ancak, bu palet bana hitap etmedi... renkleri birbiriyle bağdaştıramadım; belki de daha klasik tarzda makyajı sevdiğim içindir. Fakat, o grimsi boz kahve rengi cidden kontür için başarılı duruyor. Güle güle kullan, sevgiler :)

    YanıtlaSil