Physicians Formula Butter Highlighter -Champagne


Physicians Formula Butter Highlighter -Champagne

Herkese Selam ,
Daha önce Rose Gold rengini incelediğim Physicians Formula Butter Highlighter bu kez Champagne rengini inceleyelim istedim. Hazırsanız yazının devamında buluşalım:)


Physicians Formula Butter Highlighter Champagne Rengi

Önceki yazımızda Rose gold rengini incelediğimiz highlighterin Champagne rengini yine Güzellik çok sitesinden almıştım. O inceleme yazımı da buradan okuyabilirsiniz.Bu kez sizinle Champagne rengine göz atalım istiyorum . Çünkü bu higlighterların yapısına gercekten bayılıyorum kokuları ise miss...

Physicians Formula Butter Highlighter Champagne Yorumlar

Tam olarak tereyağlı bir kurabiye kokusunu anımsatan bu şahane highlighterların yapısı da diğerlerinden biraz farklı. Ne toz ne tamamen kremsi olan bu ürünler cildinizde eriyerek mükemmel bir etkiye sahip olmanızı sağlıyor. Bu renk bende çok aşırı altın rengi kaçsa da yazın bronz tende o harika Glow makyajlarınız için ideal olacağını düşünüyorum.

Physicians Formula Butter Highlighter Champagne Kullananlar

Ambalaj ve tasarım olarak çantanıza kolayca sığabilen bu higlighter içerisinde asla sim bulunmuyor aksine eşsiz bir yansıması var ve oldukça da kalıcı . Çok ine bir aydınlatıcı fırçası kullanmanızı öneririm pigmentasyonu da oldukça yüksek ürünler.

Physicians Formula Butter Highlighter Champagne

Sizin için etkilerini aşağıda gün ışığında bırakıyorum. Mükemmel yansımalara sahipler . İndirim zamanı çok uyguna iniyorlar ki ben 28 TL'ye almıştım. İndirim kovalayabilirsiniz.
Physicians Formula Butter Highlighter Swatch

Physicians Formula Butter Highlighter Champagne



Physicians Formula Butter Highlighter Champagne

Umarım yazımı beğenmişsinizdir . Sağlıkla Kalın..



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com




BENZER YAZILAR

0 Yorum