Real Techniques Fırça Alışverişi


Real Techniques Fırça 412-212 Numara

Herkese Selam ,
Yakın zamanda bir online ihtiyaç alışverişime bu ürünleri de eklemiştim . Aşırı merak ediyordum ve Real Techniques fırçalarını denemek için can atıyordum. 3 işlev tek fırçada toplandığı için de 2'sini hemen denemek içim sipariş verdim detaylarına birlikte bakalım.


Real Techniques Fırça İncelemesi 412 Numara

Fırçaları tekli olarak daha detaylı inceleyeceğimiz için Real Techniques Bölümünden daha sonra okuyabilirsiniz. Eveshop online sitesinden indirimli olarak 53 TL civarına aldım tanesini. 3 fırça görevini gördüğü için fiyatı oldukça uygun bu tür fırçalara göre .

Real Techniques Fırça Alışverişi 212 Numara

Maalesef kargo yaklaşık 16 günde geldiği için siteyi öneremicem bu alışverişimde benim için de ilk oldu. 2 numarası var zaten 412 numara ve 221 numaralarına ait . Min / Med / Max olarak 3 aşaması bulunuyor . Seyahatlerde de fırça yapıları buzulmaması için tamamen kapatabiliyorsunuz fırçalarını aşamaları sıfırda en içe girecek şekilde tasarlanmış. İki fırça da işlevine göre farklılık gösteriyor. Bir tanesi kapatıcı fondöten için uygunken diğeri tüm toz ürünleriniz için uygun aslında dediğim gibi detaylı incelemelerini sonra yapacağız.

Real Techniques Fırça Alışverişi

Real Techniques Fırça Alışverişi

Real Techniques Fırça Alışverişi

Sizin için fırçalara ait detaylı görselleri aşağıda ekliyorum . Bir kaç deneme sonrasında inceleme yazısında görüşmek dileğiyle :) 

Real Techniques Fırça Alışverişi

Real Techniques Fırça Alışverişi

 Sağlıkla Kalın..


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

0 Yorum