H&M En Sevdiğim Fırçalar

H&M En Sevdiğim Fırçalar

Merhaba ,
Sizinle kısaca H&M markasına ait en sevdiğim fırçaları anlatmak istiyorum. H&M hem kozmetik anlamında hem giyim anlamında severek takip ettiğim bir marka öyle ki zaman zaman çıkardıkları fırçaları bir zaman sonra bulamayabiliyoruz . Bu yüzden elimdekileri kısaca anlatmak istedim ara ara hala görüyorum sizinde aklınızda olsun:)

H&M En Sevdiğim Fırçalar

Fırçalardan soldan sağa bahsedecek olursak ;

1. Pudra fırçası olarak geçen sık kıllı ve kısa boylu bir pudra fırçası aslında ki kirlilik için üzgünüm çünkü günlük bronzer uygularken en sevdiğim fırça bu yüzden yıkasam da hiç temiz yakalayamıyorum :) 
2. Seyahatler için bir pudra fırçası yine ve bunu sabitlemek istediğimde makyajımda pofuduk ve geniş alanlar için kullanıyorum bazen de vücut makyajım için geniş geniş highlighter uygulaması yapıyorum.

3. En işlevli bence çift taraflı allık ve bronzer fırçası özellikle seyahatlerimde kesin yanıma alıyorum hem kullanım açısından hem yer açısından çok pratik bir ürün kılları da allık - bronzer ve aydınlatıcı uygulamak için birebir.

4. Ve favori fırçalarımdan bu yassı ve sık kıllı yelpaze fırçası ise yüzü boyutlandırma ve brnzer-kontur gibi daha net hatlarınızı belirginleştirmek için muhteşem bir fırça . Bunu bulduğunuz an düşünmeden alı çünkü yedeklemek istedim ve yeniden bulamadım :)

Siz de H&M fırçalarını kullanıyor musunuz ? Yorumda buluşabiliriz.
Sevgiyle Kalın..

Daha fazla makyaj fırçası ve aksesuar yazılarımı buradan okuyabilirsiniz.

İnstagram: Galaxy_eskizisecimleri 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Yaa şu resimlerin güzelliği pekiii :)

    YanıtlaSil
  2. çift taraflı fırçaları sevmiyorum ama diğerleri güzel bence de: -))

    YanıtlaSil