Huncalife Alışverişi- Haziran

Huncalife Alışverişi- Haziran

Merhaba ,
Huncalife ailesinden Haziran ayında seçtiklerimi sizinle buradan paylaşmadığımı hatırladım ve hemen yazmaya geçtim. Hazırsanız Huncalife Haziran ayı katalog alışverişime birlikte bakalım.

Huncalife Alışverişi- Haziran

Öncelikle süprizimden bahsetmek istiyorum. Instagram da sürekli bahsettiğim Pembe Far sayfasından bir sürpriz paket geldi içerisinde de bu mıknatıslı fırçalar vardı ! Öyle sevindim ve mutlu oldum ki size anlatamam sizden de muhteşem geri dönüşler aldığımız için bir kişiye bu muhteşem fırça setini hediye etmek istedik . Yakın zamanda açıklayacağım sonucu ve bu fırçalar içinde özel bir yazı hazırlamak istiyorum.
Mıknatıslı Fırça Seti

Hem metal tabakası hem 11 adet fırça ile muhteşem bir kaliteye sahipler . Her amaca hizmet eden fırçayı içerisinde bulmanız mümkün yani bir setim olsun ne olsun derseniz kesinlikle bunu öneririm. Seyahatleriniz için de muhteşem bir detay olacaktır .
Huncalife Carmina Yüz Paleti

Diğer ürün ise yapısına ve performansına bayıldım bu yüz paleti oldu özellikle yeni bir yazı da bu ürünü de sizinle inceleyeceğiz . İçerisinde Allık - Kontur ve alt tonlarına göre 2 ayrı aydınlatıcı bulunuyor.

Huncalife Limon Kolonyası

Malum Korona günlerindeyiz Huncalife harika ekonomik boyda bir kolonya çıkarmış . Limon kolonyası ve 70 derece ile mikropları öldürürken en büyük yardımcımız oldu ailecek mini boy kolonya şişelerimize de doldurup çantaya atıyoruz kokusu klasik limon kokusu ama kötü kokan limonlardan değil bunu da öneririm:)

Huncalife Calendula Nemlendirici

EN güzel ürünlerden bir tanesi de bu Calendula özlü vazelin diyebilirim ismi vazelin değil aslında kuruluk hissetiğiniz dirsek olur yüz olur topuklarınız olur dudaklarınız olur her yerde kullanabileceğiniz bir nemlendirici . Kalın bir yapısı var aslında sürünce ciltte eriyip gidiyor emiliyor hemen özellikle aydınlatıcınızı uygulamadan önce yüzde de kullanabilirsiniz çok başarılı ve miss gibi kokusu.

Huncalife Rosalie Parfüm

Koku demişken Huncalife parfümlerinin de kalıcılığını biliyorsunuz daha önce konuşmuştuk. Bu parfüm de sürpriz olarak geldi ve Rosalie adındaki bu parfümün kendisine has bir kokusu var muhteşem çiçeksi ve çok kalıcı . Biraz ağır sayılabilir ama kalıcılığından dolayı ve sizi rahatsız etmiyor tasarımı da çok şık.

Huncalife Cashmere Spark Ruj

Bu rujun rengine bayıldım diyerek diğer ürüne geçicem bunu da daha sonra ruj kategorisinde inceleme yazısını bulabilirsiniz. Cashmere serisinin Gold ambalajlarını çok seviyorum.

Huncalife Hypnotize Eyes Maskara

Hypnotize Eyes maskarayı daha önce instagramda paylaşmıştım severek kullandığım bir maskara ve gerçekten o hipnoz eden kirpikleri size veriyor diyebilirim. 

Huncalife Hypnotize Eyes Maskara

Son ürün ise daha önce gliserinlisini deneyerek karantina günlerimde elimin kuruluktan dökülmesini engellediğim el kreminin zeytinyağlı olanı ki bu da çok başarılı bir ürün benim için.

Umarım fikir olmuştur sizlere de her ürünü daha sonra tek tek inceleyeceğiz.

Sevgiyle Kalın..

İnstagram: Galaxy_eskizisecimleri 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum