La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid SPF 50 Güneş Kremi

La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid SPF 50 Güneş Kremi

Herkese Merhaba ,
Bugün yaz-kış kullanılması gereken cilt bakım ürünü olan güneş kremlerinden bahsedelim. Ve son zamanlarda deneyerek favorilerim arasına giren La Roche Posay Anthelios Invisible Fluid SPF 50 Güneş Kremine yakından bakalım istiyorum. Yazının devamında buluşalım:) 

La Roche Posay  SPF 50 Güneş Kremi

Öncelikle Dermoeczanemden gelen paketin içerisinde ürünü gördüğümde inanılmaz mutlu oldum çünkü Korona günlerinde Eczaneye gitmeye korktuğum için alamamıştım:) Bu ürünü herkesin çok sevdiğini biliyorum o yüzden denemek için sabırsızdım bir süredir denemeye başladım ve sizinle de hemen paylaşmak istedim.



Kullandığım en ince güneş kremi olabilir ve en yüksek korumaya sahip güneş kremi aynı zamanda . Dermokozmetik ürün olması ve hassas ciltlerinde rahatlıkla kullanabileceği bir Eczane ürünü olduğu için sivilce vs yapmasından korkmadan kullanabilirsiniz cildime öyle iyi geldi ki etkisini makyaj altında da sade kullandığımda da çok beğendim.

La Roche Posay  SPF 50 Güneş Kremi İncelemesi

Bendeki Renksiz özelliğe sahip aynı ürünün renkli koruyucusu da var ancak rengi çok koyu denemeden almanızı önermem ki güneş kremi sonuçta bence renksiz kullanmak çok da mantıklı geliyor. Ürünün güzel yanı tüm cilt tipleri rahatlıkla kullanabiliyor olması ve çok yüksek UVA koruması içermesi..

Ürün çok ince yapılı hatta su gibi incecik diyebilirim ve uzun süre de kullanıma yetecek kadar ml olarak da kullanışlı ..
Özellikleri;

Kızılötesi -A ve hava kirliliğine karşı cildi koruyor.
Anthelios ürünleri içerisinde en yüksek UVA korumasına sahip,
Suya , Kuma ve Tere karşı dayanıklı ,
En önemlisi de göz çevresinde kullanıma uygun ve batma hissi oluşturmaması :)


La Roche Posay  SPF 50 Güneş Kremi Yorumları

Lens kullandığım içinde bir ürünün göz çevremde kesinlikle hassasiyet oluşturmaması gerekiyor bu ürün o anlamda da favorim oldu çünkü hangi güneş kremini kullansam göz kenarlarımda gözüme yanma batma yapabiliyordu.

Ürün İçeriklerini merak edenler için aşağıda ekliyor olacağım.

AQUA /WATER ALCOHOL DENAT. DIISOPROPYL SEBACATE SILICA ISOPROPYL MYRISTATE ETHYLHEXYL SALICYLATE ETHYLHEXYLTRIAZONE BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHANE GLYCERIN C12-22ALKYLACRYLATE / HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER PROPANEDIOL DROMETRIZOLE TRISILOXANE PERLITE TOCOPHEROL CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER CAPRYLYL GLYCOL HYDROXYETHYLCELLULOSE TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID TRIETHANOLAMINE TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE

La Roche Posay  SPF 50 Güneş Kremi Kullananlar

La Roche Posay  SPF 50 Güneş Kremi İçerik

La Roche Posay  SPF 50 Güneş Kremi İçerik

Yüksek koruması ve oldukça kullanışlı incecik ve akışkan yapıda olmasının yanında böyle bir ürün için de bence uygun fiyatlı kategoride . Sonuçta güneş kremi ve sıradan bir marka alsanız bile 60-70 TL ücret ödemeniz gerekirken ; Ürün indirim zamanlardan 90 Civarına düşüyor bence şahane ..

İncelemeniz için LİNKİNİ bırakıyorum. 

La Roche Posay  SPF 50 Güneş Kremi İçerik

La Roche Posay  SPF 50 Güneş Kremi İçerik

Sevgiyle Kalın..


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :).. 

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM
galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum