Nivea Lotus Çiçeği Özlü Cilt Bakım Ürünleri


Nivea Lotus Çiçeği Özlü Cilt Bakım Ürünleri

Herkese Merhaba ,
Nivea Yeni bir temizleme köpüğü ve tonik çıkarmıştı yakın zamanda. Lotus Çiçeği özlü olması hem manevi anlamda beni en mutlu eden içerik oldu hem de etkilerinden size bahsetmek için deneyimlerimi paylaşmaya geldim . Hazırsanız yazının devamında görüşelim.

Nivea Lotus Çiçeği Özlü Cilt Bakım Ürünleri

Öncelikle Lotus çiçeğinin anlamından ve benim hayatımdaki yerinden önceki yazılarımda sizlere bahsetmiştim. Öyle ki en sevdiğim çiçeğin bitenler yazılarımda sürekli gördüğünüz en sevdiğim Temizleme köpüğü ile birleşmesinden çok mutlu oldum gelir gelmez denemeye başladım. 

Lotus Çiçeği özlü Arındırılmış Su Tonik ve Saf Su Temizleme Köpüğü ikisi de normal ciltler için kullanıma uygun ürünler. 
Nivea Lotus Çiçeği Özlü Cilt Bakım Ürünleri
Nivea Lotus Çiçeği Özlü Cilt Bakım Ürünleri Nivea Lotus Çiçeği Özlü Cilt Bakım Ürünleri
İlk olarak Tonik ile başlayalım istiyorum. Cildim karma ve hassas olmasına rağmen asla bir reaksionla karşılaşmadan güzel bir temizlik sağladı. Yanma veya farklı bir sivilcelenme yaşamadım. Htta yüzümü yıkadıktan sonra bile pamukta gördüklerim tamam bu harika temizleme sağlıyor diye düşündürdü . Sevdiğim bir ürün oldu yeniden alırım içerik bilgisini aşağıda ekliyorum.

Nivea Lotus Çiçeği Özlü Tonik Kullananlar

Nivea Lotus Çiçeği Özlü Temizleme Köpüğü ise benim zaten Nivea bu temizleme köpüklerini çok sevdiğimi biliyorsunuz. Her indirimde stokladığım ve her sabah kullandığım en harika ürünlerden . Siyah-pembe-mavi yani her cilt ve versiyonunu denedim nedense hepsinde de aşırı memnun kaldım. Bu yüzden Lotus Özlü olması ekstra beni mutlu etse de zaten en sevdiklerim arasındaydı .

Nivea Lotus Çiçeği Özlü Yüz Temizleme Köpük İncelemesi

Kullanım olarak sabah yüzümü makyajsız halde yani sabah uyandıktan sonra yıkıyorum. Makyaj sonrası bir köpüğü temizleme de çok yeterli bulmuyorum kendi cildim özelinde bu yüzden sabah kullanımdan çok memnunum.

Nivea Lotus Çiçeği Özlü Yüz Temizleme Köpük İncelemesi

Hem Uygun fiyatlı hem de sevdiğim bir ürün başarılı olmasından dolayı içtenlikle öneririm. Sivilcelenme ve bir hassasiyet sorunu yaratmadı .

Sağlıkla Kalın.


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. merak ettim ama elimde fazlasıyla denemem gereken ürün olunca şimdilik pas geçtim :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha sonrası için aklında olsun canım seveceğini düşünüyorum:)

      Sil