Nude / Kahve Tonlarda Ruj Seçimleri

Nude / Kahve Tonlarda Ruj Seçimleri
Herkese Merhaba ,
Bir önceki yazımdaki Essence Stay Matte ruj ilham oldu ve elimde o renge benzeyen rujları sizin için bir yazıda toplamak istedim. Açıkçası Nude kahve tonlarda likit rujlar yaz -kış hepimizin kullandığı renk tonları bence benim için öyle en azından :) Yazının devamında sevdiğim tonlara birlikte bakalım.
Nude / Kahve Tonlarda Ruj Seçimleri

Elimde farkında olup veya olmayarak aldığım çok sayıda kahve tonlarda ruj bulunuyor ve maalesef hala bana sanki yen bir nude ton görsem asla elimde yokmuş gibi geliyor :) Bazen markaların pr paketinden çıkan bazende kendi aldıklarımdan sizin için bir marka ve numara dosyası yapayım dedim:)

Nude / Kahve Tonlarda Ruj Seçimleri

Koyu göz makyajı yaptıysam o gün mutlaka kahve sade bir ton kullanıyorum. Aslında çoğu makyaj yapmadığım zamanlarda da benim için pratik oluyorlar. Esssence Stay Matte serisinden Hello Sunrise yazısından sonra Golden Rose- The Pink Ellys ve Cecile markalarına ait elimdeki rujları sizinle paylaşmak istiyorum aşağıda Swatchları bulabilirsiniz. Her biri çok kalıcı ve dudaklarınızı kurutmaması için altına bir lipbalm kullanabilirsiniz. Ama son zamanlardaki favorim Esssence oldu diyebilirim elim sürekli ona gidiyor.

Nude / Kahve Tonlarda Ruj

Nude / Kahve Tonlarda Ruj Swatch

Tonlar birbirine benzer görünse de aslında bir ton farkı mevcut en farklı ve koyusu da Hot Chocolate rengi ki o da benim favorilerim arasında .. 

Nude / Kahve Tonlarda Ruj Swatch

Umarım yazımı beğenmişsinizdir. Sevgiyle Kalın..

Daha fazla RUJ incelemesi için BURAYA tıklayabilirsiniz. Diğer Markaları incelemek isterseniz , Essence , Cecile , The Pink Ellys ve Golden Rose kategorilerini de ziyaret edebilirsiniz. 

İnstagram: Galaxy_eskizisecimleri 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum