Nuxe El Kremi İncelemesi

Nuxe El Kremi İncelemesi

Herkese Merhaba ,
Bugün sizlere ellerimi bebek gibi yapan bir el kremi önermeye geldim. Nuxe El kremi ile yakın zamanda tanıştım ama gün içerisinde asla elimden düşmeyen bir ürün oldu ve kısa zamanda favorilerime girdi bile. Bu yüzden etkilerini paylaşmak isterim.

Nuxe El Kremi İncelemesi
Gün içerisinde o kadar çok dezenfektan ve kolonya kullanıyorum ve bunların 10 katı kadar ellerimi yıkıyorum ki artık kurumaktan dökülmeye başladığını açıkça söyleyebilirim ki sadece deri sorunu değil tırnaklarım için de bu bir dezavantaj çünkü çıt çıt kuruyorlar . Bu yüzden el kremleri benim için bu süreçte hayat kurtaran ürünler. 

Nuxe El Kremi İncelemesi
Nuxe El kremi de kullandığım el kremleri arasındaki en iyilerinden . Öncelikle yapısı asla kalın değil yani yoğun nem vermesinin yanında yapısının çok daha kalın olmasını beklerken cildim bu ürünü tıpkı bir sünger gibi içine çekiyor . Gerçekten neme ihtiyaç duyduğunu o anda anlıyorum.
Ürün 30 ml ve oldukça kullanışlı. Paraben içermemesi ve Bal , Ayçiçek yağı , argan yağı , E vitamini gibi yararlı içeriklere sahip olması gerçekten el ve tırnak bakımım için çok değerli..

Nuxe El Kremi İncelemesi

Yapış yapış bir hiz bırakmaması ve oldukça yüksek nem vermesi nedeniyle benim favorilerim arasında yer alan bir ürün oldu. Kokusu da hafif bir çiçeksi koku ki bunu da çok sevdim benim için önemli bir detay :)

Nuxe El Kremi İncelemesi
İncelemek isteyenler için ürün linkini buraya bırakıyorum.

Sevgiyle Kalın...


Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum