Taksim Pazar Sitesi Alışverişim

Taksim Pazar Sitesi Alışverişim

Herkese Merhaba ,
Sizlere yeni keşfettiğim bir siteden bahsetmek istiyorum. Taksim Pazar sitesi hem fiyat olarak oldukça uygun hem de ürünleri beklediğimden çok daha kaliteli geldi bu yüzden gelin alışverişime birlikte göz atalım.

Size Taksim Pazar sitesinden bahsetmek istiyorum öncelikle. Taksim Pazar içerisinde binbir çeşit ürün bulunan ve aynı zamanda kampanyalarıyla da oldukça kullanıcıya hitap eden bir online satış sitesi. İnanılmaz çeşitli modeller ayakkabılar , aksesuarlar , giyim ve daha bir çok ürün sitelerinde yer alıyor. 

Ürünler kısa süre içerisinde ve sitedeki görüntülerinden çok daha güzel kaliteli olarak elime ulaştılar . Birlikte neler seçtiğime bakalım:)

Aslında alışverişimin yıldızı bu çanta oldu çünkü görünce bayıldım ve en en en sevdiğim model oldu. Hem eskizlerime benzemesi hem de şeffaf ama bir o kadar da tatlı bir boyut tasarıma sahip olması kesinlikle yazın şeffaf çanta modelinin en güzel hali diyebilirim.
Taksim Pazar Sitesi Alışverişim

Çantanın desenleri hem çok güzel hem de içerisinde ayrı bir mini çanta olduğu için aslında içerisindeki çantayı değiştirerek her kombininize uyumlu hale de getirebilirsiniz ki bence en kurtarıcı model ..
2020 Modası Şeffaf Çanta Modelleri

Bir diğer seçimimiz ise annem için günlük bir çantaydı . Ki hem büyük hem de aşırı minnoş bir çanta sade-klasik ve belki spor bile kombinlenebilir. Bu çantayı da çok sevdik. Çantalarda 3 Al 2 öde ya da 3 tanesi 75 TL gibi farklı farklı kampanyaları oluyor bence bakabilirsiniz.

2020 Modası Şeffaf Çanta Modelleri

Tan tarafında ponçik bir tüy anahtarlığı da var ve uzun askısı da gayet kullanışlı yandan ve normal el çantası olarak kullanılabiliyor.

Size diğer çantanında detaylı görsellerini bırakıyorum.

2020 Modası Şeffaf Çanta Modelleri

2020 Modası Şeffaf Çanta Modelleri

2020 Modası Şeffaf Çanta Modelleri

Aslında bu alışverişin en uygun ürünü de bu saat oldu. Silikon kayışı sayesinde oldukça rahat bir kullanımı var ve aslında sitesinde bir çok renk vardı ben tabiki her zamanki Merve siyah tercih ettim. Özellikle yürüyüşlerde muhteşem özellikleri var ve sadece 15 TL idi. Kesinlikle bakabilirsiniz. Buradan linkini bırakıyorum.

Akıllı Bileklik

Saat dedim ama aslında akıllı bir bileklik. Yani içerisinde Uzaklık Ölçme , Kalori hesaplama , Km bilgisi hepsini veriyor size ve basit de bir kullanımı var ki en sevdiğim bu aksesuar oldu.

Akıllı Bileklik

Akıllı Bileklik

Sizde alışveriş yapmak isterseniz güvenle öneririm . Gerçekten hem aradığım herşeyi bulabildiğim hem de uygun fiyatla hızlı kargo ile bana ulaştıran bir site oldu. 

Sağlıkla Kalın..


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :).. 
Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi
PR-İLETİŞİM
galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Şeffaf çantadan ben de almıştım çok tatlı güle güle kullan canim :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sendeki Modele de bayıldım güzel günlerde kullanalım kuzum:)

      Sil