Avon Haziran Alışverişim - Parfümler

Avon Haziran Alışverişim - Parfümler


Herkese Merhaba ,
Haziran ayı Avon kataloğunda oldukça güzel ürünler vardı ve eğer temsilci iseniz daha da uyguna bir takım yeni kampanyalı ürünler bulunuyordu . Bende heyecanla Haziran alışverişimi yaptım ve sizinle paylaşmak istedim. İsterseniz yeni gelecek katalogda satışa çıkacak olan parfümlere birlikte göz atalım.

Avon Haziran Alışverişim - Parfümler

Avon'un parfümlerini çok seviyorum demiştim daha öncede . Bu kez 4'lü seti temsilci bölümünde inanılmaz uyguna bulunca kaçırmak istemedim. 4 tane Yaz Parfümü ve bu yeni katalogda yer alacak parfümleri 125 TL' ye almış oldum ki ml olarak bakınca çok avantajlı bir alışveriş oldu benim için. 

Avon Haziran Alışverişim - Parfümler

Parfümlere daha yakından bakalım çünkü çok bilinen parfümlerin yaz için özel versiyonlarını da yazı içerisinde bulabilirsiniz.

Avon Pur Blanca Smile Kullananlar

Avon Pur Blanca en sevdiğim parfümlerdendir . Pur Blanca Smile ise ambalajından anlayacağınız gibi daha fresh daha yazlık daha çiçeksi bir koku ki bayıldım ! Bir sonraki yazı da bunları da tek tek inceliyor olacağız.

Avon Summer Paradise Kullananlar
Tasarımı çok sevdiğim ve bir kaç gündür elimden düşmeyen parfüm ise Avon Summer Paradise .. Öyle naif ve hafif bir koku ki tam bir bahar bahçesi gibi sıktıkça daha çok kullanasım geliyor çok beğendim.

Avon Surreal Island Kullananlar
Avon Surreal Parfümü zaten seven bir kişiyim . Ancak bu Yeni versiyon Avon Surreal Island yine sıcacık bir yaz kokusu . Hem çiçeksi hem yine çok hafif bir koku bayıldıklarımdan çünkü her biri benim zevkime hitap eden kokular özellikle yaz için.

Scent Mix Velvet Amber Kullananlar
Özellikle ilk olarak tanıştığım bir parfüm olan Scent Mix Velvet Amber de yine yaz akşamları için eşsiz ve şahane bir koku çanta boyu olmasını da çok sevdim. Buna da özellikle şans verebilirsiniz.

Avon Color Trend Brown

Alışverişin son 2 parçası Yüz Ustura seti ( çekmeyi unutmuşum :) ) ve Color Trend Jumbo Kahverengi göz kalemi. Bu kalemi de günlük makyajlar için oldukça sevdim sür - dağıt -çık . Şahane bir ürün.

Küçük alışverişim bu ay bu şekilde ve oldukça avantajlı oldu benim için. Yeni parfümleri Temmuz Kataloğunda bulabilirsiniz. 

Avon Color Trend Brown

Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Edebilirsiniz.

İnstagram: Galaxy_eskizisecimleri 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum