Avon Yeni Jelly Koleksiyon İncelemesi

Avon Yeni Jelly Koleksiyon İncelemesi

Herkese Selam,
2020 yılının modası olarak karşımıza çok fazla markada Jel ürünler çıkmaya başladı. Yazın kalıcı ve pratik ürünlerinden olan Jel koleksiyonunu Avon markasında inceleyelim istedim. Nedir bu jel ürünlerin normal ürünlerden farkı? Birlikte inceleyelim.

Avon Yeni Jelly Ürünleri Kullananlar

Öncelikle Avon markası çok fazla renge sahip bir koleksiyon çıkarmış. Bu renklerin tamamının da yaz ile uyumlu olmasını çok sevdim. Renkler çok daha hafif ve enerjik sayılabilecek tonlara sahipler. Koleksiyon içerisinde Göz Farı- ruj - aydınlatıcı ve allık olarak kullanabileceğiniz ürünleri var . Benim en kullanışlı bulduğum ise hem dudak hem yanakta kullanılan Lip& Cheek ürünleri. Daha yakından tanıyalım.

Avon Yeni Jelly Ürün Yorumları

Göz için bir jel ürün ve yüz & dudak da kullanılan bir ürünüm var elimde. Bunlardan en çok yüz için olan Lip&Cheek rengini sevdim. Kullanım açısından ve yapı olarak topaklanmaması çok kalıcı bir renk vermesi oldukça kolay dağılması fondötenli- fondotensiz olarak sevdiği ürünlerden oldular. Göz için olan jel ürün ise hafif bir topaklanmaya müsait dikkatli uygulamak gerekiyor ancak rengi muhteşem bir şeftali rengi.
Avon Yeni Jelly Eye Glaze

Yazın özellikle böyle fresh tonları kullanmayı çok seviyorum. Ayrıca ürünleri parmakla da uygulama yapabildiğiniz gibi benim gibi fırça da tercih edebilirsiniz. Özellikle göz için olanda yassı bir oturtma fırçası ile verimli sonuç aldım.

Avon Yeni Jelly Lip&Cheek

Renklerini daha detaylı görebilmeniz için ikisine de ait görselleri ekliyorum aşağıda.



Avon Yeni Jelly Lip&Cheek Plump Peach

Avon Yeni Jelly Lip&Cheek Plump Peach

Avon Yeni Jelly Eye Glaze Taupe Dew

Avon Yeni Jelly Eye Glaze Taupe Dew

Swatchlarını tadında uyguladım ancak üst üste ürünü uyguladığınızda alttakini kaldırmadığı için renk tonunu arttırmanız münkün. Umarım sizde seversiniz.
Avon Yeni Jelly Swatch

Sevgiyle Kalın..


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..


Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com





BENZER YAZILAR

0 Yorum