Dermoroller Nedir? Nasıl Kullanılır? ZGTS

Dermoreller Nedir? Nasıl Kullanılır? ZGTS

Herkese Merhaba ,
Uzun bir sürdir deneyimlediğim Dermoreller hakkında son yorumlarımı ve kullanım süremi sizinle paylaşmak için bilgisayar başına sonunda geçtim. Herkesin sonuçlarından memnun kaldığı ve acısız evde yapılabilecek bir cilt bakımı adımı olan Dermoroller cilt bakımı sürecime birlikte bakalım.

Öncelikle Nedir Bu Dermoroller ? 

Dermaroller Nasıl Kullanılır?
Dermoroller üzerinde mnicik iğneleri olan tekerlek başlıklı bir silindirdir aslında en basit anlamda. Bu ne işe yarar bir tedavi yöntemi olarak kullanılıyor . Yani aslında cildinize minik minik hasarlar vererek beynin orayı onarmasını istiyor ve o bölgede hücreler yenileniyor. En yanıltan bilgi ise iğne olmasından dolayı cildi kanatacağı veya acı vereceği yanılgısıdır ki bende kullanmadan önce araştırmadan bu şekilde olacağına inanıyordum:)

Dermaroller Nasıl Kullanılır ? Önemli Ayrıntılar ...

Dermaroller Kullananlardan Yorumlar

Dermoroller kullanmaya karar verdiyseniz ilk öncelikli olarak kullandığınız markanın kalitesine dikkat etmelisiniz. Dermaroller minik iğneleri mutlaka TİTANYUM özelliklere sahip olmalı. Ayrıca kullanacağınız iğne boyutu da çok önemli ben ilk başlayan ve cilt sorunlarında kırışıklık , gözenek ve lekeler için her cilde uyacak olan 0.5 mm iğne ile başladım bununla da devam ederim sanırım:)

ZGTS markasını kullandım çünkü en iyi yorumlar bu üründe vardı araştırarak Cosmovera mağazasından temin ettim incelemek isterseniz linkini bırakıyorum. 

Kullanım sırasında cildinize mikro hasarlar yani gözenekler açtığı için cilt sorununuza göre kullandığınız serumdan da max fayda almanızı sağlıyor ben 4 seanslık kullanım boyunca Kiehls Serumumu uyguladım.

Evde Dermaroller Kullanım Detayları

Gelelim Kullanım Detaylarıma ;

Önerilen kullanım şekli Haftada 1 olacak şekilde 4 seans ; 

Önemli Detay ; Mutlaka her kullanım öncesi ve sonrası ürünü bir alkol ile temizlemeniz ve cildinizin de aynı şekilde temiz olması çok önemli.
Ben 1. Seansımda ; Cildimde özellikle lekelere ve gözenekli olan bölgelerime cildimde bir masaj aleti uygular gibi KESİNLİKLE DEĞİL. Artı işaret YAP - KALDIR - ARTI İŞARETİ YAP. Şeklinde uyguladım. Yani sürterek yönünü kesinlikle çevirmeyin kaldır - artı yap-kaldır şeklinde yaparsanız cildinizi çizmemiş olursunuz. İlk seans sonrasında hafif bir güneş yanığı gibi his vardı yüzümde bir kaç saat içeriside geçti . Ertesi gün yüzüm daha aydınlık ve ferah görünüyordu hafif kızarıklık vardı . Önemli ayrıntı mutlaka GÜNEŞ KREMİ KULLANMANIZ VE YAZ AYLARINDA BU UYGULAMAYA ARA VERMENİZ. Ben kullanırken bu kadar yoğun sıcaklıklar yoktu bu önemli.

Dermaroller ZTGS Markası Kullanıcı Yorumları

2. Seansımda His çok daha azdı ve daha çok sivilce lekelerimin olduğu alanlara uygulama yaptım renklerin eşitlendiğini 2. hafta sonrasından bir tık hissetmeye başladım. Yine serumumu uyguladım ertesi gün güneş kremi ve makyaj devam ettim hayatıma :) 
Dermaroller ZTGS Markası Kullanıcı Yorumları
3. Seans SIFIR HİS .Ve gözeneklerimde bir ayrıntı hissetmesemde sivilce lekelerimin ciddi oranda açıldığını söyleyebilirim. Tabiki cilt daha pürüzsüz ve canlı sağlıklı görünüyordu.
Dermaroller ZTGS Markası Kullanıcı Yorumları
4. Seans ve son olarak yaptığım uygulama da artık sadece sivilce lekelerime uyguladım ve bir kez yüzümün tamamından geçtim. Evet Dermoroller bence dikkatli ve amacına uygun kullanıldığında etkili bir ürün .En azından SİVİLCE LEKELERİMde çok ciddi sonuç aldığımı söylemek isterim.

Seanslar arasında ve ertesi günlerinde özellikle peeling yapmamanızı öneririm zaten hassas olan cildinize yine hasar verebilirsiniz.

Dermaroller nasıl temizlenir ? 


Ben temizlemek için bir alkol sprey şeklinde her kullanım öncesinde sonrasında iğnelerine sıkarak kurumasını bekledim ve o şekilde sakladım kendi kutusunda . 
Dermaroller ZTGS Markası Kullanıcı Yorumları

Size bendeki ürünün detaylı görsellerini aşağıda ekliyor olacağım. Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur. 

Dermaroller Kullanıcı Yorumları
Dermaroller Kullanıcı Yorumları
Dermaroller Kullanıcı Yorumları

Sağlıkla Kalın..


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Edebilirsiniz.

İnstagram: Galaxy_eskizisecimleri 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com






BENZER YAZILAR

0 Yorum