Doğal Taş Enerjisi /Tütsüleme

Doğal Taş Enerjisi /Tütsüleme
Herkese Selam , 
Bugün instagramda bolca doğal taşlar üzerine konuştuk üzerine çokça soru geldiği için bende sizinle paylaşmak istedim. Doğal taşlara olan tutkum Tarot ile aslında 13-15 yıl öncesinde başladı . Daha lisedeyken gittiğimiz her tatil yerinden annemle doğal taş kolyeler alarak hepsine bir anlam yüklerdik:)

Doğal Taş Nasıl Tütsülenir?

Bu yüzden doğal taşların enerjisine güvenim sonsuz . Yanımda bulundurduğum her an bana iyi geldiğine şans getirdiğine , koruduğuna ve hatta çoğu zaman şifalandırdığına inanıyorum. Çoğu zaman da Tarot bakarken benimle konuştuklarını düşünürüm. Bu yüzden ki onların enerjisi her an yanımda .

Doğal taş enerjileri nasıl temizlenir?

Milyonlarca yıl önce ortaya çıkan bu oluşumlar tıpkı insan ruhu gibi titreşimler yayıyor etrafa bu yüzdendir ki enerji olarak size şifa verdiğine inanılır.Taşlar burçlara ve kişisel özelliklerinize göre ihtiyacınıza göre seçilebilir ancak benim için o taşı ilk gördüğümde bana göz kırpması ve hissetmesi de en az bu detaylar kadar önemli. Size iyi geleceğini ve tılsımını o anda anlayabilirsiniz.

Doğal Taş Mucize Alanları

Taşların enerjileri ilk aldığınızda yüklü olarak gelirler . Bulundukları ortam , sesler ve belki bir kargo şirketinin aracı bile buna etken olur . Taşlar elinize geldiği anda o enerjinin nötrlenerek kullanılması ve her kullanımda negatif enerjiyi kendi bünyelerinde biriktirdikleri için de düzenli aralıklarla temizlenmesi gerekiyor. Bunu bir tecrübe ile deneyimledim çünkü ametist kolyemin bir durumda çatladığına şahit oldum. Bu benim için eşsiz olduğu kadar mucizevi bir andı.

Rüyalar ve Doğal Taş Etkileri
 Peki enerjileri nasıl temizlemeliyiz ? Dolunay zamanları taşlarınız için şifa zamanlarıdırı. Enerjinin yükseldiği en değerli anlardır ve ışığıyla yüklenirler. Ancak tütsülemek de yine enerjileri temizlemek için oldukça gereklidir. Ben bunun için Adaçayı tütsüsünü kullandım bugün . Storylerden bahsettiğim ve sorulan bitki de adaçayıydı. Yine Deniz tuzu koyduğunuz su içerisinde bekletebilirsiniz taşlarınızı veya bir güneş ışığının altında da . Topraklama yapabilirsiniz veya adaçayını miss gibi içip kalanının içerisine taşlarınızı atarak da bekletebilirsiniz. Bu süreler değişmekle birlikte 1 gün en az süre olarak verilebilir.

Doğal Taş Saklanması

Adaçayı ile doğal taş tütsüleme
Ve taşlarınızı hissetmek onlarla iletişim kurmak ;
Taşlarınızı sol elinize alarak kalbinizin üzerine koyun bana en yüksek hayrı ve şifayı vermen için seni kendime bağlıyorum cümlesini kurun ve öylece taşı hissedin bir süre . Taşın bir dili varmışçasına ve size birşeyler anlatmak istercesine bekleyin. Sessiz ve dingin bir ortamda bunu yapın taşınızın size bağlılığınızı kalbinizden hissedeceğinize eminim.

Adaçayı ile doğal taş tütsülemesi nasıl yapılır

Ve son olarak taşlarınızın hepsini bir arada üst üste saklamayın. Taşların enerjisi kendilerine özeldir bir arada bulunmaları enerjileri karıştırmasına neden olacaktır bu da negatifliklerden sizi korumayabilir. Bu yüzden ayrı ayrı saklamanız en ideal olanı. 

Adaçayı ile doğal taş tütsülemesi nasıl yapılır

Taşların anlamları hakkında bir başka yazı isterseniz lütfen aşağıda yorum bırakın ki buna yönelik bir yazı da hazırlayabilirim sizin için..


Adaçayı ile doğal taş tütsülemesi nasıl yapılır

Sevgi Ve Işıkla Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

6 Yorum

  1. Açıkçası ben taşların anlamlarını bilmeyi de isterim :) Çok teşekkürler bu ilginç yazı için Merve'cim, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seve seve hazırlarım bebeğim çok teşekkür ederimm:)

      Sil
  2. bende taşların anlamlarını ve çeşitlerini çok merak ediyorum hatta sanal olarak araştırmaya çalıştım ama doğru düzgün açıklama bulamadım bizi bilgilendirirsen çok mutlu oluruz

    YanıtlaSil
  3. Taşları sürekli yanımda taşımam lazımmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taşı aldıktan sonra 1-2 hafta taşı sonra istersen taşı ister taşıma ama taşıman etkisini arttırır

      Sil
  4. Ada çayının sıcaklığı nasıl olmalı?

    YanıtlaSil