Huncalife Temmuz Alışverişi - Fırçalar ve Aydınlatıcılar


Huncalife Temmuz Alışverişi - Fırçalar ve Aydınlatıcılar

Herkese Merhaba ,
Huncalife ailesinden sizile bu ay seçtiklerimi inceleyelim istedim. Çünkü aşırı uygun fiyatlı ve özellikle fırçalara bayılacaksınız benden söylemesi. Instagramdan sizinle geldiği gün paylaşmıştım ürünleri orada bahsettiğim hesaptan güvenle alışverişlerinizi yapabilirsiniz:)
Gelelim benim Temmuz Seçimlerime ..
Öncelikle fırçalarını herkes çok fazla övüyordu ve denemek istedim üstelik aşırı uygun fiyatlara sahip gerçek kıl ve bambu malzemeden oluşan ürünler bu anlamda çok sevdim ki zaten seyahatler için de boyutları inanılmaz kullanışlı ayrı bir yazıda hangilerini ne amaçla kullanabilirsiniz bunları sizinle paylaşacağım.
Huncalife Temmuz Alışverişi - Fırçalar ve Aydınlatıcılar
Tanesi bu ay kataloglarında 10-15 TL arası değişiyor ve tek tek alabileceğiniz gibi benim gibi set de yapabilirsiniz özellikle küçük fondöten fırçasını mutlaka alın derim;)

Huncalife Likit Aydınlatıcı Kullanıcı Yorumları
Diğer ürünler ise bu 3 renk likit aydınlatıcı , yaz geldiğinde toz ürünlerin tamamından kaçıyorum bu yüzden oldukça güzel yapıya sahip bu likit aydınlatıcıların her rengini sizinle paylaşmak istiyorum. En yakın zamanda Swatchları gelecek ve ürünler şuan 20 TL civarındaydı :)

Huncalife Likit Aydınlatıcı Kullanıcı Yorumları

Son ürün ise herkeste gördüğüm ve içerisinde altın yansımaları sayesinde cilde sağlıklı bir ışıltı veren Cashmere Serum , baz olarak kullanabiliyormuşuz bende bu amaçla aldım. Gerçekten herkesin sevdiği kadar varmış ancak keşke şişesi de cam olsaydı diye içimden geçirdim almak isterseniz bunu göz önünde bulundurun sürpriz olmasın en yakın zamanda tekli incelemelerini HUNCALİFE KATEGORİSİNDEN bulabilirsiniz.

Huncalife Cashmere Gold Serum

Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Edebilirsiniz.

İnstagram: Galaxy_eskizisecimleri 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

0 Yorum