I Heart Revolution Revo Pooches Palet İncelemesi


I Heart Revolution Revo Pooches Palet

Herkese Merhaba ,
Bugün sizinle I Heart Revolution markasına ait Revo Pooches İsimli bu minnoş paletin incelemesi ile geldim. Önce tasarımı sonra içindeki renkler beni çektiği için bir indirimle sepete eklediğim paletlerden oldu ki birlikte inceleyelim:)

I Heart Revolution Revo Pooches Palet Kullananlar

Paletin dış tasarımı öyle güzel ki aslında koleksiyonumda bulunmasını istediğim şirin paletlerdendi. Son indirim sayesinde 39.90 TL gibi uygun bir fiyata aldım ki I Heart Revolution markasına ait ürünlerde bu fiyat kesinlikle çok uygun .. Fiyat performans açısından en sevdiğim paletlerden ve markalardan diyebilirim.

I Heart Revolution Revo Pooches Palet Renkler

Yakından incelediğimizde ise aslında foil renklerin baskın olduğunu görüyorum . Toplam 18 renk içerisinde 8 renk metalik ve sıkıştırılmış pigment sayılabilecek yapıya sahipler diğer 10 tanesi ise mat yapıda renkler.. Sabitleme rengi , geçiş rengi, Gece makyajı özel makyajlar için koyu renk ve günlük renklerin yanında yine özel makyajlarınızı patlatabilecek muhteşem renklere sahip bu fiyat acısından da cok cok kullanışlı bir palet olduğunu düşünüyorum.

I Heart Revolution Revo Pooches Palet Renkler

Tozutma konusu markanın çoğu paleti ile aynı orta düzeyde diyebilirim. Metalik ve ışıltılı renkleri ıslak kullanabilirsiniz performans 3 kat artıyor o anlamda ancak tek başına da çok başarılı ve gün içerisinde kalıcılık anlamında en başarılı paletler arasında sayabilirim.

I Heart Revolution Revo Pooches Palet Yorumlar

I Heart Revolution Revo Pooches Palet Yorumlar

Swatchlarını sizin için aşağıda ekliyorum bence Swatch konusunda da başarısını ortaya koyuyor :) Gördüğünüz tüm renkleri başarılı bir şekilde çalıştırabilirsiniz. 

I Heart Revolution Revo Pooches Palet Swatch

I Heart Revolution Revo Pooches Palet Swatch

Sevgiyle ve Işıkla Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Paletin tasarımı zaten efsane, ama renkleri de baya güzelmiş! Şimdi indirimde 60 TL görünüyor, vaktiyle baya uygun almışsın :) Ben de bakar olacağım bu palete, swatchları da beğendim. Güle güle kullan canım, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim balımm çok güzel yorumlayacağından eminimm:)

      Sil