Loreal Elseve Dream Long Buhar Maskesi Kullanıcı Yorumları

Loreal Elseve Dream Long Buhar Maskesi Kullanıcı Yorumları

Herkese Merhaba ,
Bugün saç bakımında bir yenilik olan Loreal Elseve Dream Long Buhar maskesi hakkındaki deneyimlerimi paylaşmaya geldim. Saç bakımına benim gibi sizde biraz meraklı iseniz yazının devamında buluşalım..

Loreal Elseve Dream Long Buhar Maskesi Kullanıcı Yorumları

Yaz geldiğinde saç bakımı her birimizin önceliği haline geliyor . Güneş ışınları bu sene zor da olsa tatil-deniz-belki havuz saçların yıpranma nedenlerinden sadece bir kaçı . Bu yüzden de bakımına ve mümkünse nem banyosuna önem veriyorum. Loreal Dream Long serisi şampuan ve saç kremi olarak çok sevdiğim 2 üründü . Şimdi bir yenilik olan Buhar maskesi ile de saçlarımıza kaybettiğimiz nemi geri kazandırabiliriz.


Loreal Elseve Dream Long Buhar Maskesi KUllananlar
Maske içerisinde keratin , hint yağı ve vitaminler bulunuyor ve oldukça da yoğun bir bakım sunuyor . Özellikle kuaföre hala benim gibi gitmeyenlerdenseniz bu ürüne de göz atın derim çünkü 3. kez yaptım ve etkisi gerçekten gözle görülür derecede iyi ..

Loreal Elseve Dream Long Buhar Maskesi Yorumlar

Kullanımını arkasında uzun uzun açıklamışlar paketin . Temiz ve yıkanmış saçlarınıza ilk olarak balsamı uyguluyorsunuz.Bonesi de içerisinde yer alıyor bu boneyi de takarak saçlarınızı bir topuzmuş gibi tepede toplayabilirsiniz. Sonrasında bonenin ısıyı tutması sayesinde 15-20 dk beklettim ben ancak 10 dk yeterli olduğu yazıyor bol su ile duruluyorsunuz. Aslında çok basit bir kullanımı var duştan çıktıktan sonra yapıyorum ben sonrasında hemen saçlarımı bir tur daha öne alarak yıkıyorum. 

Loreal Elseve Dream Long Buhar Maskesi Yorumlar

Yumuşak ve daha parlak hatta yıpranmış uçlarının daha sağlıklı yumuşak olduğunu söyleyebilirim. Ben maskeyi çok sevdim üstelik miss gibi kokuyor deneyebilirsiniz.
Sevgiyle Kalın:)

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

1 Yorum

  1. Duştan çıktıktan sonra ikinci bir işlem yapmak beni çok zorluyor. Ama çok yıpranırsa saçlarım, aklımda olacak mutlaka. Çok öperim!

    YanıtlaSil