Loreal Paris Allık ve Bronzer Yorumları

Loreal Paris Allık ve Bronzer Yorumları

Herkese Merhaba ,
Bugün Loreal Paris!e ait en sevdiğim allık ve bronzer çeşitlerini tek bir yazı da toplayalım istedim. Çoğunuzun artık bildiği bu muhteşem allıkları kısaca yakından inceleyelim.

Loreal Paris Allık ve Bronzer Kullanıcı Yorumları

Koleksiyonumda bu şekilde desenlere sahip ürünleri çok seviyorum. Özellikle Loreal Paris ise her çıkan koleksiyon bambaşka bir güzellikte oluyor . Verilen ücreti ise hakettiğini düşünüyorum.
Elimdekiler ise ;
1.Life's A Peach Allık
2. Melon Dollar Baby Allık
3.Back To Bronze Bronzer 

Life's A Peach Allık

Loreal Paris Life's A Peach

Şeftali tonlarında bir allık arayışında iseniz yaz kış size allık kullandırmayı sevdirecek ve özellikle elimin de en çok sonbaharda gittiği muhteşem bir ton. Kesinlikle bronz makyajlara da , doğal makyajlara da çok yakışıyor.

Melon Dollar Baby Allık

Loreal Paris Melon Dollar Baby

Melon Dollar Baby allık ise Loreal Paris ailesinde son çıkan allığı. Doğal bebek pembesi bir allık olmasının yanında içerisinde hafif ışıltılara da sahip cildinizi yaz aylarında çok sağlıklı gösteriyor ve gerçekten çok başarılı. Bu aralar elimden düşmüyor ki bu allığın en güzel özelliği de misss gibi karpuz kokulu olması kesinlikle yaz kokusu :)

Back To Bronze Bronzer

Loreal Paris Back To Bronze

Ve son olarak hem yüz boyutlandırma da hem de bronzer olarak yüzü ısıtmada çok sevdiğim bir bronzer Back To Bronze ! Yüzünüze doğal bir bronzluk sağlamak isterseniz düşünmeden alabilirsiniz ki sizi asla pişman etmeyen muhteşem bir ton olur kendisi ..

Sizin için swatchlarını aşağıya ekliyorum gün ışığı yoğun geldiği için bronzer ışıltılı gibi görünmüş ancak ışıltı barındırmıyor içerisinde dip not olarak bunu da belirtmek isterim.

Loreal Paris Allık ve Bronzer Swatch

Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Bu aileden daha hiç ürün almamış olmam ilginç ama gerçekten renkleri çok çok güzelmiş! Özellikle Melon Dollar Baby allığa aşık oldum! Hepsini güle güle kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melon Dollar için çok seveceğini özellikle yazın elinden düşmeyeceğini bilmelisin kuzum diğerleri efsane zaten klasik :)

      Sil