Redist Argan Yağlı Saç Parfümü

Redist Argan Yağlı Saç Parfümü

Herkese Merhaba ,
Bugün sizinle çok sevdiğim Redist Saç Parfümlerinden Argan Yağlı çeşidini getirdim. Nedir bu saç parfümü dediğinizi duyar gibiyim bu yüzden gelin yazının devamında bu ürünleri inceleyelim.

Redist Argan Yağlı Saç Parfümü
Saç bakım konusunda Redist ürünlerini çok severek kullanıyorum. Doğal saç bakım yağları dahil muhteşem etkilere sahipler daha önceki yazılarımdan inceleyebilirsiniz. Redist Saç Parfümünü de daha önce farklı bir çeşidi ile tanışarak çok sevmiştim şimdi ise çok sevdiğim bir parfümün birebir aynı kokusunun saç için olduğunu görünce bayıldım !

Redist Argan Yağlı Saç Parfümü

Çantanızda da kolaylıkla taşıyabileceğiniz fıs fıslı bir şişe içerisinde geliyor ürün. Ve Victoria Secret bir parfümünün birebir muadili kokuyor diyebilirim en sevdiğim parfümlerimdendi kendisi o yüzden onu saçıma sıkarak harcayamayacağım için aynı kokunun parfümünü bulmak çok mutlu etti beni. 

Redist Argan Yağlı Saç Parfümü

Sadece parfüm özelliği sayesindeki o misss kokusunun yanında saçlarıma verdiği parlak görüntüyü de çok seviyorum. Saçım o gün gününde değilse bile muhteşem capcanlı bir etki bırakıyor bunu d yağlandırmadan yapıyor aynı zamanda içeriği sayesinde de saçlarınızı besliyor.

Redist Argan Yağlı Saç Parfümü

Kesinlikle bittiği an alacağım Saç Parfümüm bu ürün oldu. Başka ürün aramama dahi gerek yok o kadar sevdim :) Kokusu da oldukça kalıcı .)Umarım sizde denersiniz ve beni hatırlarsınız .)

Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Edebilirsiniz.

İnstagram: Galaxy_eskizisecimleri 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum