Alibaba Doğaltaş Kolye ve Aksesuar Modelleri


Alibaba Doğaltaş Kolye ve Aksesuar Modelleri

Herkese Merhaba ,
Bugün sizlere Alibaba Doğaltaş Sitesinden alabileceğiniz şahane doğal taş modellerinden bahsetmeye geldim. Benim gibi aksesuar olarak ve hayatınızın her anına doğal taşları almayı seviyorsanız kesinlikle güvenle alışveriş yapabilirsiniz . Bu yüzden size seçtiğim modellerden bahsetmek istiyorum.

Alibaba Doğaltaş Alışveriş Yorumları

Doğal taşların gücünden daha önce bahsetmiştim sizlere .. Tılsımlarına , şifalarına ne kadar inanırsanız size o kadar enerjisini geçtiğini hissedeceksiniz, enerjilerini nasıl temizlediğimi okumak isterseniz tütsülemek ile ilgili yazımı buradan okuyabilirsiniz.

Alibaba Doğaltaş Çakra Bileklik

Gelelim benim yanımdan ayırmadığım doğal taşlarıma.. Çakra için kullanabileceğiniz bileklik modele mutlaka bakın derim. Ucunda hayat ağacı ile birlikte içerisinde kaplangözü başta olmak üzere çakralarınızı çalıştırabilecek 7 adet farklı taş bulunuyor ve her biri ayrı çakraları çalıştırmak üzere yanınızda taşıyabilirsiniz.

Gua Sha Yeşim Taşı

Yeşim taşından Gua Sha 'yı buzdolabında bekleterek cildinize masaj da kullanabilir ve cilt sıkılaştırmayı canlanmasını sağlayabilirsiniz.

Pembe Kuvars Kolye Modelleri

En çok sevdiğim ve en özel model ise bu esans şişesi .. Pembe Kuvars'ın içerisinde istediğiniz esans veya yağı yanında gelen damlalıkla birlikte doldurabilir ve istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Ben içerisine Lavanta yağı ekleyerek kullanmaya başladım bile hem çok şık hem de farklı ve marjinal bir ürün benim için.

Pembe Kuvars Kolye Modelleri

Son ürün ise yine çakraları çalıştırmak için kullanabileceğiniz yanınızda her an taşıyabileceğiniz çakra taşlarından oluşan hayat ağacı da bence oldukça kullanışlı bir model yine tavsiye edebileceklerim arasında yer alıyor . 
Fiyat olarak da oldukça uygun bence mutlaka bakabilirsiniz . İncelemek isterseniz site linkine buradan gidebilirsiniz.

Pembe Kuvars Kolye Modelleri

Sevgi Ve Işıkla Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

1 Yorum

  1. Siteye girdim çıkamıyorum! Ne kadar güzel her şey! Gua-sha taşı ve hayat ağacı kolyeden alacağım sanırım ^_^ Öperim güzellik!

    YanıtlaSil