Avon Alışverişi_ Temmuz

Avon Favori Ürünleri

Herkese Merhaba ,
Avon alışverişlerimi sizinle hep paylaşıyorum ve sizde seviyorsunuz bu yüzden geçtiğimiz ay seçtiğim ürünleri sizinle paylaşmayı unutmuştum hemen yazmak istedim hazırsanız yazının devamında buluşalım:)

Avon Favori Ürünleri Neler Alınır?

Avon'un her ay kataloğunu takip ediyorum oldukça uygun fiyatlı ve şahane ürünleri oluyor bu yüzden geçtiğimiz ay her ne kadar maske kullansak da vazgeçemediğim lipgloss ve parfüm alışverişi yapmıştım.



Avon Mark Lip Gloss Kullananlar
Avon Mark ailesinde Peach renkli bu lipglossa bayıldım hem rengi, hem ışıltısı muhteşemdi 7.90 TL gibi bir fiyatı tavsiye ederim.

Avon Işıltılı Dudak Yağı İncelemesi
Avon Dudak yağlarından ise ışıltısız olanı zaten kullanıyordum bu ürünü de diğerinden çok memnun kaldığım için ışıltılı tercih etmek istedim.


Avon Fresh Kokulu Parfüm

Avon'un minik ve çanta boy parfümlerini de çok seviyorum bu yüzden fresh bir koku tercih ettim . Scent Misk parfümlerini ayrı bir yazı içerisinde inceleyeceğiz:) Fiyatı 19.90 TL'ydi.

Avon Vücut Spreyi

Ve yazın parfümden çok vücut spreyi kullanmayı sevdiğim için Şeftali vanilya kokulu bu vücut spreyini de sepete ekledim fiyatı çok uygundu :)

Ürünleri tek tek incelediğimiz yazıları AVON kategorisinden okuyabilirsiniz.. Böyle kısaca alışverişimden bahsetmek istedim sizlere.

Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum