Chakra Konya'da Açıldı !



Herkese Selaam !
Geçtiğimiz Haftasonu Konya Endekor ev sahipliğinde Konya Chakra Mağazası açılışına davet edilmiştik. Sizinle de instagramdan buluşma detaylarnı paylaşmıştım:) Harika bir günün ardından Sevgili Dostum Ümran ile Chakra ürünlerini keşfettik ve sizinle detaylarını paylaşmak istiyorum. 

Chakra Konya'da Açıldı !

Chakra Mağazasının sonunda Konya'ya açılmasından dolayı öyle heyecanlı ve mutluyum ki anlatamam ! Ürünlerini , koleksiyonlarını ilgiyle takip eden bir kişi olarak Konya'da mağazalarının olmasından dolayı kendi adıma çok sevindim. Haftasonu Cumartesi günü sizinle de Chakra mağazasında bir buluşma gerçekleştirdik. Ümran ile kesinlikle çok keyifli bir keşifti bizim için .

Chakra Konya'da

Öyle harika bölümleri var ki masal mağazası olmuş diyebilirim. Dekorasyon , banyo ürünlerinden bebek ve yatak odası bölümüne kadar bir çok ürün çeşidi ile artık Konya Chakra mağazası sizlerinde hizmetinizde.  Sabunlarına , ev kokularına ve özellikle mumlarına bayıldım sizinle aşağıda detaylarını paylaşıyor olacağım.


Özellikle bebek bölümüne mutlaka göz atmanızı öneririm. Birbirinden güzel bebek takımları , bebek odası dekorasyon ürünleri , minnak ayakkabıları kesinlikle keşfedilesi güzellikte..


Bu bornozlara bayıldım mesela öylesine yumuş yumuş kii ! Üstelik uygun fiyatlı ve merkeze bağlı kampanyalarını da takip etmenizi öneririm çok sayıda fırsat ürünlerine de denk gelmeniz muhtemel..




Bize harika bir ekip eşlik etti bu anlamda da kendilerine kalpten teşekkür ediyorum. Endekor aksesuar ve ev dekorasyonu mağazası ile alt-üst olan mağazaya mutlaka özellikle gitmenizi tavsiye ederim. Biz Ümran ile Chakra ev kokularına aşık olduk ve zamanımızın bir çoğunu da koku seçiminde geçirdik diyebilirim:)

Miss kokulara sahip sabunları da bir o kadar etkileyici güzellikteler..



Size 2 adet çamaşır ve oda kokusu önerim olacak . Bu ürünleri özellikle ütü haznelerinde de kullanabiliyorsunuz en güzel özelliği de benim için bu :) İki koku favorim oldu bir de kış için AMber bayıldım onu da bir başka yazıda mutlaka inceliyor oluruz. Ancak fresh ve temizlik kokusunu seviyorsanız kesinlikle kalıcı olan bu kokuları öneririm sizlere.


Favorim olan 2 koku ismini aşağıda bulabilirsiniz :)

Chakra Konya'da

Yatak odası bölümünde ise muhteşem desenlere ve kaliteye sahip nevresim -çarsaş takımları bulunuyordu . Özellikle minimal ve sevdiğim sade tasarımları da sizin için aşağıda ekliyor olacağım. Caretta-caretta model tam benlikti :)

Chakra Nevresim Modelleri
Chakra Nevresim Modelleri

Chakra Nevresim Modelleri
    Chakra markasından bahsedip de özellikle mumlarından bahsetmezsek ayıp olur bence … Birbirinden şahane ve uzun süre giden mumlarına da bakmanızı tavsiye ederim. Özellikle rosegold ve siyah eklediğim modele bayıldım!
Chakra Mum Önerisi

Chakra Mum Önerisi

Chakra Mum Önerisi

Son olarak ise bambu çubuklu oda kokularından yine yukarıda bahsettiğim 2 kokuyu alabilirsiniz ki çok seveceğinizden eminim . En çok tercih edilen 2 Chakra kokusu bunlardı . 

Chakra Mum Önerisi

Chakra Mum Önerisi

Chakra Oda Kokusu Önerisi


Sizlerde tüm ev dekorasyonu ve aksesuar ürünlerini Konya Chakra mağazasında keşfedebilirsiniz. Yer konum olarak da çok bilinen bir yerde Akademi hastanesinin biraz ilerisinde solda büyük bir mağaza olarak karşınıza çıkacaktır . Keyifli Gezmeler Şimdiden:)


Güler yüzlü ev sahiplikleri için En Dekor ve Chakra Ailesine çok teşekkür ederiz. Birbirinden güzel ürünleri birlikte inceledik ve şahane zaman geçirdik . Sizlerinde aklınızda bulunsun derim :)

Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com




BENZER YAZILAR

2 Yorum

  1. Çok güzel bir gündü canım o siyah mumda benim de aklım kalmıştı bak görünce hatırladım şahane!😍🎊🎊🎈

    YanıtlaSil
  2. Chakra mağazalarını ben de çok beğeniyorum, genel olarak dekorasyon bile insanın içine huzur veriyor!

    YanıtlaSil