Doğal Taşların Anlam Ve Şifaları

Doğal Taşların Anlam Ve Şifaları

Herkese Merhaba ,
Bugün sizinle doğaltaşların anlamları üzerinde konuşalım istiyorum. Geçmişten geleceğe şifa çalışmalarında kullanılan ve bazen fiziksel iyileştirici bazen de ruhsal olarak dinginliği sağlayan taşların yaşamlarına daha yakından bakalım.
Doğal Taşların Anlam Ve Şifaları
Yaklaşık 1 ay öncesinde instagramda bir mezat sayfasında denk geldim bu güzelliklere çalışma şekillerini çok beğendim. İstediğiniz taş stoğa girerse o anda paylaşıyorlar ve ilk aldım diyen taşı çok uygun fiyata almış oluyor . Bende bu güzellikleri o şahane sayfadan aldım . İncelemek isterseniz linkini bırakıyorum .
Doğal Ametist taşı Faydaları ve özellikleri neler ?

Doğal taşların mucizesine ne kadar inanırsanız sizlere o kadar güzel enerjiler getirecektir. Bu anlamda il seçtiğim taş Ametist taşı oldu . Burcumun Koç olması ve Ametist taşının benim için fayda ve şans getirdiğine inandığım için benim için çok değerli..

Ametist Taşının en bilinen özelliği rahatlatıcı özelliğidir. Taş negatf enerjileri çektiği ve üzerinde topladığı için günlük yaşamınızda sürekli yanınızda taşıyabilirsiniz. Öfke kontrolünü sağlayan ve aynı zamanda ruhsal dinliği sağlaması nedeniyle genel anlamda en bilinen taştır.

Bir şeye yoğunlaşmak istediğiniz de bu taştan faydalanabilirsiniz. Dikkati toplamaktadır. Koyu mor, Pembemsi veya gül renginde pudra renginde ametistler bulunur ancak en çok bulunan rengi bilindiği gibi mor renkli olandır . Enerjisini en çok sevdiğim taşlardan bir tanesi...

Dumanlı Kuvars Taşı Özellikleri Ve Faydaları

Tarot baktığım için şifasına en çok inandığım taşlardan bir tanesi de Kuvars .. Kuvarsın çeşitleri olduğu gibi bu şekilde dumanlı kuvars olanını çok seviyorum. Prizma şeklinde aradığım taşı instagram sayfasında görünce hemen benim olsun istedim çünkü enerjisi inanılmaz çekti...

Dumanlı Kuvars taşı sizi kıskançlıklara , kötü enerjilere ve sinirsel durumlara karşı koruyucu bir görev üstlenmektedir.Sezgileri arttırıcı bir etkisi vardır . Duyusal hisleri güçlendirir. Sinir sistemini dengeler ve sınırsız bir huzur oluşturur.

Dumanlı Kuvars Taşı Özellikleri Ve Faydaları

Diğer bir taş ise Kalsedon .. Açıkçası taşın görüntüsü ve içerisindeki gökkuşağı yansımaları beni öylesine kendine çekti ki .. Yanımda kolye olarak taşımak istedim. Faydalarına gelirsek ;

Kalsedon:Ruh ve beden arasında dengeleyici görev görür.Nazara karşı inanılmaz etkilidir.Diksiyon ve konuşma üzerinde ciddi etkilere sahiptir . Diksiyonu düzeltir.Adaptasyon ve konsantrasyon arttırıcı etkisi sayesinde odaklanmayı güçlendirir.

Kalsedon Taşı Özellikleri Ve Faydaları

Doğal kristal kuvar taşı da yukarıda bahsettiğim prizma dumanlı kuvarsın bir çeşidi ve aynı etkilerden bahsedebilir. Doğal ve özel görüntüsü için bazı tarot okumalarında yanımda taşıdığım bir taştır.


Dumanlı Kuvars Taşı Özellikleri Ve Faydaları

Küçük taşlar ise tek tek alarak istediğiniz gibi yüzük, kolye de kullanabilirsiniz . Ben hepsini kadife bir kese içerisinde çakra çalıştırıcı olarak yanımda taşıyorum.
Taşların genel olarak enerjilerinin dolunay veya normal zamanlarda temizlenmesi de oldukça önemli bu yüzden diğer enerji temizleme yazımı da okuyabilirsiniz. 

Dumanlı Kuvars Taşı Özellikleri Ve Faydaları

Umarım sizler için faydalı bir yazı olmuştur . Sağlıkla Kalın...

Doğal taş ile ilgili tüm yazılarımı buradan okuyabilirsiniz..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum