Nivea Sıkılaştırıcı Vücut Yağı Kullananlar

Nivea Sıkılaştırıcı Vücut Yağı Kullananlar
Herkese Merhaba ,
Çatlak ve selülit problemim var ! Önlem almam lazım Mervee ! Vücut yağı ne kullanıyorsun diyenler için yıllardır kullandığım ve bittikçe de aldığım bir üründen bahsetmeye geldim. Şuan yarısını geçtiğim için blogda yazmadığımı farkettim ve hemen klavye başına geçtim:)
Nivea markasına ait cilt bakım ürünleri ile çok iyi anlaşıyoruz . Bu yüzden yıllar önce bir indirimle alıp denemeye başlamıştım sonrasında verdiği nem ve zamanla ve uzun süreli kullanımda etkisini sporla da aldığım için kullanmaya devam ettim. Kışın sürekli cildimi nemli tutmak için kullanıyorum yaza hazırlık sonrasında biraz daha seyrek bir kullanım alanım oluyor.


Nivea Sıkılaştırıcı Vücut Yağı Kullanıcı Yorumları

Her duş sonrasında bacaklarıma bu yağı sürüyorum. Gece yatmadan önce daha önce bahsettiğim KURU FIRÇALAMA YÖNTEMİ ile de 5-10 dk masaj yaparak üzerine bu yağı geçiyorum. Miss..
 İçerisinde Q10 Bulunması nedeniyle cildinizdeki oluşan pürüzleri ve zaman aşımlarını aslında önlemeye yönelik ve biraz da durdurmaya yönelik bir ürün . Çatlak ve selülit spor ve beslenmenize dikkat etmeden bu tarz ürünlerle asla geçmeyen ve durdurulamayan cilt sorunları olduğu için hepsini bir uygulamak gerekiyor bunun altını çizmek istiyorum.


Nivea Sıkılaştırıcı Vücut Yağı Kullanıcı Yorumları
Ürünün genel etkileri ilk kullanımdan itibaren cildinizi neme doydurduğunu hissettiriyor. Uzun süreli spor ve beslenme düzeni ile kullanımda ise selülit oluşumunu en aza indiriyor ve bence durduruyor . Çatlaklar hakkında ise bir etkisini gözlemlemedim onlar asla geçmeyen bizim minnoş ayrıntılarımız :)
Uzun süre kullanıma uygun bir ürün bitmiyor :)  Denemek isterseniz indirim zamanlarında bir öneri olsun aldığımda yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 30 civarında birşey olmalı..

Nivea Sıkılaştırıcı Vücut Yağı Kullanıcı İncelemesi

Sevgiyle Kalın..

Daha Fazla Cilt Bakım Yazısını BURADAN okuyabilirsiniz.

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum