PandoravipKONYA Kirpik Lifting Deneyimi


Herkese Merhaba ,
Yaklaşık 2 ay önce yaptırdığım Kirpik Lifting detaylarını ;deniz , havuz , makyaj vs test ettikten sonra sizinle paylaşmak istiyorum. Öncelikle Kirpik lifting nedir ne değildir merak edenler ve yaptırmak isteyenler için kendi deneyimlerimi paylaştığım bir yazı olacağının altını çizmek isterim. Hazırsanız başlayalım:)

Peki nedir bu Kirpik Lifting İşlemi ?
Keratin ile kirpiklerinizi beslerken kıvırma işlemi diyebiliriz kısaca . Pandora Vip ailesinde kullanılan işlem sırasındaki ürünlerin hepsi doğal ve sağlığa zararı geçtim yararı olan ürünler :) Konu göz olunca kimyasal hiç bir ürünün kullanılmıyor oluşu en önemli detay bence. Kendi kirpiklerimi uygulama sırasında kıvırarak canlı bir bakış elde edilmesi sağlanıyor. Ben kirpiklerim yok sanıyordum ki sonuç karşısında çok şaşırdım instagram da da sürekli zaman zaman sizinle detayları paylaştım:) Bigu kirpikleri kırdığı için bu Güzellik Merkezinde kullanılmıyor.Patch adlı silikonlar sayesinde 1.5 -2 ay giden canlı ve etkileyici görüntü veriyor.

Kirpiklerinizi beslediği için bu zaman sonunda kirpikleri dökmek yerine besleyerek uzattığını söyleyebilirim. Yaklaşık 3 hafta Deniz suyu bile kirpiklerimi düşürmedi ve çok rahat maskara kullanmadan tıpkı kıvıran ve tel tel ayıran bir maskara uygulaması her an varmış gibi kullandım.


Düz olan kirpiklerden şikayetçi iseniz uygulama sonrasında kirpiklerinize maskara ile kaşlarınıza kadar çıkardığını söylemek abartı olmaz bence. İnanılmaz hassas olan gözlerimde işlemi hissetmedim bile sadece öncesinde lens kullanımım olduğu için gözlerim biraz kızarmıştı.Uygulama ile ilgili değildi :)

Ben hem güler yüzlü ilgili davranışlarından hem de uygulamadan çok memnun kaldım. Konya 'da güvenilir bir yer arayışınız var ise bir çok uygulama hakkında bilgi alarak yaptırabilirsiniz. Her konuda detaylı bilgi sahibi olmamı sağlayan Pınar Hanıma'a,İşlemi Yapan Dilber Hanım'a ve diğer tüm çalışanlarına çok teşekkür ederim. Aile sıcaklığı ortamı vardı ki kesinlikle çok cana yakın bir ekip ile karşılaşacaksınız.

Gderseniz takipçilerime de her konuda yardımcı olacaklarını belirtmek isterim . Galaxy Eskizi ailesindeniz demeniz yeterli :)

Bir sonraki yazı da görüşmek dileğiyle ..
Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum