Elseve Dream Long Serisi Kullanıcı Yorumları


Elseve Dream Long Serisi

Merhaba ! 
Elseve Dream Long serisini size anlatmaya geldim. Özellikle saçlarını uzun sevenler ama aslaa uzamıyorrr diyenler bu yazım sizlere ! Toparlanın ve devamında buluşalım:) 

Elseve Dream Long Serisi

Loreal Elseve saç bakım serisinden deneyip de memnun kalmadığım ürün hiç hatırlamıyorum. Yakın aylarda raflarda yerlerini alan bu sşahane serinin de öncelikle kokusundan bahsetmek isterim. Hafif parfümlü ve miss gibi bir ferah kokuya sahip . Duşta Elseve ürünleriyle vakit geçirmek gerçekten harika benim için kokuları alıp götürüyor. 
Bu seride hem saç uzatmak isteyenler için hem de uzun saçların bakımı için çıkarılan bir seri oldu. BYE BYE MAKAS sloganıyla çıkan serinin en önemli vaadi saçlarınızı kestirmeden de uzatabileceğiniz yönünde ..

Elseve Dream Long Serisi Kullanıcı Yorumları

Şampuan ve saç kremini birlikte kullanmanızı öneririm . En başarılı sonucu da kesinlikle kremden aldım. Durulanmayan bakım kremi hem saçları yumulatıyor hem de kırık ve cansız görüntüsünü alarak daha parlak ve sağlıklı hacimli görünüm veriyor. Bitkisel keratin ve hint yağı saç için çok gerekli iki etken madde ve vitaminlerle de birleştirilmiş bir içerik olduğu için özellikle denemenizi isterim.

Üstelik indirim zamanlarında 12-15 TL bir fiyata düşmesi de şampuanlar için çok uygun diyebilirim.

Sevgiyle Kalın.:)




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..


Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum