Avon Anew Colour Serum Ruj Kullananlar


Avon Anew Colour Serum Ruj Kullananlar

Herkese Selam , 
Bugün sizlere Avon markasındaki Anew serisine ait serum rujlardan bahsetmeye geldim. Düzenli kullanımda dudak görüntüsünü düzgünleştiren bu rujun detaylarına birlikte bakabiliriz.



Avon Anew Colour Serum Ruj Kullananlar
Anew serisi bildiğiniz üzere Avon markasına ait yaşlanma karşıtı bir seri olarak çıkıyor . Bu seriden ilk denediğim ürün de yine bu ruj oldu diyebilirim. Ruj diyip geçmeyelim çünkü dudaklarınızın canını kanını çeken rujları sevmiyorum bu yüzden tercihim daha ıslak ve daha nemli yapıdaki rujlar oluyor günlük hayatımda ki özellikle yazın çok seviyorum.

Bu rujun ise özelliklerine geçmeden önce sizinle rengini paylaşmak istiyorum. Reviving Mauve rengini eğer bordu sevenlerdenseniz önerebilirim çünkü başarılı bir ruj benim için:)

Avon Anew Colour Serum Ruj Yorumları

Serum etkisine sahip Anew Colour Serum ruj zengin bir içeriğe sahip. 7 günde dudaklarınızda görüntü anlamında değişimler gözlemleyebileceğiniz vadediyor ki dudaklarım daha nemli ve çizgileri daha az diyebilirim. Kuruluğunu alıyor. İçerisinde gliserin sayesinde dudakları nemli bir yapıya kavuşturuyor . Bakım hissi ruju çıkardığınızda da devam ediyor. Kuru ve çatlayan dudaklar düzenli kullanımda ise daha renkli ve daha pürüzsüz görünüyor.

Detaylarını incelemek isteyenler için Rujun linkini buraya bırakıyorum . Ve rengini aşağıda Swatchlarından görebilirsiniz.

Avon Anew Colour Serum Ruj


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..


Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum