Avon Ekim Katalog Ürünleri


Merhaba ,
Bugün Avon markasına ait Ekim ayı gönderisinden bahsetmek istedim sizlere. En azından alışveriş yapacaklar için yepyeni ürünleri incelemiş olacağız . Hazırsanız yazı devamında buluşalım:)

Konu Avon olunca ilk akla gelen şüphesiz benim gibi parfümleridir. Kesinlikle hem göze hem de koku duyusuna hitap eden kalıcılıklara sahip ürünler bence. Parfüm konusunda da Avon'u çok seviyorum. Bu kez kataloglarından 2 adet bu Ekim ayında sipariş verebileceğiniz koku bizimle. Avon Lucky Me Kadın&Erkek parfümleri. Parfümlere ait detayları Parfüm kategorisinde bulabilirsiniz.







Diğer ürünlere gelirsek 2 Dudak 1 adet de göz için ürünler bulunuyor elimde. Bunların içerisinde en sevdiğim kesinlikle Likit göz farının rengi oldu . Yine Avon kategorisinden inceleyebilirsiniz detaylarını bence hemen sabitlenmesi ve renk seçenekleri olarak oldukça güzel..
İlk kez denediğim ürünlerden bir tanesi de Lip&Cheek 2'si bir arada ürün oldu. Ki ben rengine bayıldım . Avon kategorisinden hepsinin detaylı incelemesini bulabilirsiniz.


Detaylı incelemeleri yakın zamanda geliyor olacaklar :)

Sevgiyle Kalın..




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..


Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com










BENZER YAZILAR

1 Yorum