Cerave Nemlendirici Yüz Ve Vücut Losyonu Kullananlar

Cerave Nemlendirici Yüz Ve Vücut Losyonu Kullananlar

Herkese Merhaba ,
Bugün sizinle Cerave Nemlendirici Losyon'u inceleyelim istiyorum. Kuru ve normal ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği hem yüz hem vücut nemlendiricisinin özelliklerine ve kullanım detaylarıma yakından bakalım.

Cerave Nemlendirici Yüz Ve Vücut Losyonu Kullananlar

Cerave Markası bildiğiniz üzere Dermokozmetik ürün yelpazesine sahip bir marka. Hassas ve sorunlu ciltlerin de severek kullanabileceği Nemlendirici Losyonu ise son aylarda hep favorim oldu ve hala da bitmedi oldukça da ekonomik bir ürün.

Tüm aile rahatlıkla kullanabilir bu yüzden de kullanım alanı da hem yüz hem vücut hem de aile anlamında geniş diyebilirim:) 


Cerave Nemlendirici Yüz Ve Vücut Losyonu
Ürün İçeriğine Gelirsek ;
Dermatologlar tarafından geliştirilen formülünde 3 temel seramid ve hyalüronik asid , gliserin içeriyor . Nemi uzun süre cildinize hapseder ve kuru ciltler özellikle çok severler . Üstelik hipoalerjenik olması da güzel özelliklerinden bir tanesi..

Cerave Nemlendirici Yüz Ve Vücut Losyonu

Ürüne ait içerik bilgisini detaylı incelemek isterseniz aşağıda görseli bırakıyorum.

'AQUA / WATER, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, POLYSORBATE 20, CETEARETH-20, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, CARBOMER, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL.'

Ürün detaylarını temin ettiğim siteden incelemek isterseniz buradan inceleyebilirsiniz. Kampanyaya sık sık girmesinden dolayı da tercih ettiğim bir ürün benim.


Cerave Nemlendirici Yüz Ve Vücut Losyonu

Umarım sizde deneyerek memnun kalırsınız . Sevgi ile kalın..

BENZER YAZILAR

0 Yorum