Lottie London Far Paleti - Rose Gold İncelemesi



Herkese Merhaba ,
Watsonslara yeni gelen bir markadan bahsetmek istiyorum sizlere . Lottie London markası tasarımı ile dikkat çeken ve tam olarak şirin yemelik görüntüye sahip bir marka .. Lottie London Far Paletlerinden Rose Gold çeşidini birlikte inceleyelim istiyorum . Almak isteyenler var ise fikir olacaktır .

Lottie London Far Paleti - Rose Gold İncelemesi

Öncelikle bahsettiğim gibi tasarım anlamında şahane bir görüntüye sahipler . Kesinlikle üstüne 'Yemeyiniz' yazılmalı diye düşünüyorum :)) Renk hikayesi anlamında da 3 çeşidini de çok sevdim . Elimde bulunan renk ise Rose Gold paleti .

Lottie London Far Paleti Kullananlar

Aynası bulunmayan ve klasik bir ambalaja sahip aslında. 9 renk bulunuyor içerisinde hem mat renkler hem foil hem de ışıltılı renkler de yer alıyor . Hatta bir tanesi hem kremsi hem foil renklerden diyebilirim. 9 renk içerisinde 5 tanesi Mat , 3 tanesi Işıltılı bir tanesi ise sıkıştırılmış pigment gibi foil gibi farklı bir yapıya sahip . Bence çok da başarılı .

Lottie London Far Paleti Yorumlar

Özellikle tek palet ile günlük makyajlarınızı çok rahat yapabileceğiniz minimal ve soft bir palet bence. Kalıcılıklarını çok sevdim. Birbiri ile karışmaları ve zamanla uçmamalarını da çok sevdim. Genel olarak başarılı bulduğum bir palet oldu. Tozutma ise hiç yok diyebilirim.

Lottie London Far Paleti Kulllanıcı Yorumları

Renklerini yakından görmeniz için bırakıyorum sizlere. 

Lottie London Far Paleti Renkler

Lottie London Far Paleti Renkler

Ve yine merak edenler için swatchlarını da paylaşıyorum . Umarım sizde seversiniz.

Lottie London Far Paleti Swatch

Lottie London Far Paleti Swatch

Sevgiyle Kalın..

Bunlarda İlginizi Çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :).. 

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM
galaxyeskizisecimleri@gmail.com







BENZER YAZILAR

0 Yorum