Oriflame Novage True Perfection Cilt Bakımı Serisi Kullanıcı Yorumları


Oriflame Novage True Perfection Cilt Bakımı Serisi Kullanıcı Yorumları

Herkese Merhaba ,
Bugün sizinle Oriflame markasına ait Novage cilt bakım serisinden bahsedelim istiyorum. Farklı ve yaş ve cilt gruplarına özel olarak tasarlanan bu serinin detaylarını inceleyelim ve kullandığım True Perfection Serisine yakından bakalım.


Oriflame Novage True Perfection Cilt Bakımı Serisi Kullanıcı Yorumları


Öncelikle Novage Cilt Bakım serisi farklı yaş gruplarının ihtiyacı olan çözümler için tasarlanmış bir cilt bakım serisi..Genel ihtiyaçlara cevap veren bu cilt bakım serisi yaşlanma belirtilerinin ilk görülme zamanlarından itibaren - yoğun görünümlere kadar farklı ürün çeşitliliğine sahip. Benim bir süredir kullandığım çeşidi ise Novage True Perfection serisi. Seriyi Denememi isteyen Sevgili Dilan'a buradan da çok teşekkür ederim.


Novage True Perfection serisi benim gibi 25-30 yaş aralığındaki kişilerin rahatlıkla kullanabileceği özelliklere sahip. İlk belirti özellikle göz kenarı ve çevresindeki ince çizgi oluşumunu önlemeyi de hedefleyen bu seri ; Kentsel yaşamın getirdiği stres , hava kirliliği ve bunların ciltte oluşturduğu problemleri de çözmeye yönelik tasarlanmış. Stres, yetersiz uyku , beslenme gibi dış etkenlere bağlı olarak artan cilt yaşlanması belirtilerini ciddi anlamda azaltmayı hedefleyen ve cildin nem dengesini de sağlayan bir çok özelliklere sahip..


Seri içerisinde Gündüz Kremi , Gece Kremi , Serum , Göz Altı Nemlendirici Krem ve Temizleyici Jel bulunduruyor . Bir süredir hatta yaklaşık 2 aya yakın süredir tüm ürünleri düzenli ve aynı seriden kullanıyorum. Gerçekten cildimde sivilceye neden olmadan hassas bir şekilde uyumlanmasına sevindim. Cildim makyaj yapmadan dahi daha sağlıklı ve nemli bir görüntüye kavuştu ki özellikle göz altlarımdaki kuruluğu ciddi oranda geçirdğini söyleyebilirim. Kapatıcı kullandığımda o kuruluğun en aza indiğini gözlemledim.



Gündüz kremini Özellikle Serumu cildime uyguladıktan sonra bir kaç dakika bekliyorum üzerine uyguluyorum. Ciddi oranda gün içerisindeki nem kaybı bu şekilde önledim ve makyajın cildimde daha pürüzsüz ve uzun süreli kullanımda nemli kalmasını gözlemledim.

Oriflame Novage True Perfection Cilt Bakımı Serisi Göz Kremi

Göz kremini ise Gece kreminden önce uyguluyorum. Göz çevresi sabah daha dinlenmiş ve aydınlık olarak görüntüye kavuşuyor . Ucundaki metal roller ise göz altlarınıza daha soğuk ve serin bir etki bırakıyor bu sayede şişlikleriniz vs da azalmış oluyor.

Oriflame Novage True Perfection Cilt Bakımı Serisi Yüz Temizleme Jel

Temizleme jelini akşamları makyajımı çıkartırken ve sabah yine günlük temizliğimde çift zamanlı kullandım. Hassasiyet ve sivilcelenme sorunu yaşatmadığı için inanılmaz sevdim.

Oriflame Novage True Perfection Serum

Ve cildi daha aydınlık ve canlı hatta ışıltılı gösteren bu mucize ürün ise Serumu . Serum ve gündüz kremini aynı anda kullandığınızda etkisini göreceğinizden eminim ki etkilerini 1.5 -2 hafta da farketmeye başlamanız olası.

Oriflame Novage True Perfection

Sonuç olarak Novage True Perfection serisi ile inanılmaz iyi anlaştık. Favorilerim arasına giren bir cilt bakım serisi oldu. Oriflame markasına ait ilk kullandığım cilt bakım ürünleri olmasına rağmen iyi anlaştığımız için mutluyum. 

Sevgiyle Kalın..


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com








BENZER YAZILAR

0 Yorum