Avon Power Stay Ürünleri İnceliyorum !

Avon Power Stay Ürünleri İnceliyorum !
Merhaba ,
Pandemi döneminde Avon hem kalıcı hem de hafif olan Power Stay ürünleri ile şahane bir paket göndermişti . Bende hiç vakit kaybetmeden sizinle detaylarını paylaşmak istiyorum. Gelin ürünlere birlikte bakalım.
Avon Power Stay Ürünleri İnceliyorum !
Avon Power Stay Maskara

Avon Power Stay Maskara
Maske kullanımımızın artık günlük bir gereklilik haline geldiği ve pandeminin yine yükselişe geçtiği bu günlerde makyajın kalıcı olması da önemli oldu bizler için. Hemen silinen ürünler yerine daha kalıcı ve mümkünse de daha hafif ürünler tercşh etmeye başladık. Bu anlamda Power Stay ürünleri büyük kurtarıcı oldu diyebilirim. Maskara benim zaten sevdiğim bir maskaraydı bu yüzden inceleme yazısını buradan okuyabilirsiniz.

Avon Power Stay Ruj

Benim ilgimi yine ne çok çeken rujlar oldu çünkü bu serinin rujlarını ilk kez deniyorum. Ve hafif nemli olmasına rağmen oldukça kalıcı olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim :)

Avon Power Stay Ruj

Ürünlere Ait Swatchları yazının sonunda bulabilirsiniz.

Avon Power Stay Kalem

Ve akma bulaşma yapmayan gün içerisinde üst kirpik diplerinizde de rahatlıkla kullanabileceğiniz şahane bir kalem Power Stay Göz Kalemi. Pandaya dönmek istemiyorsak ki en sevmediğim şeydir makyajda gün içerisinde akan ve zor durumda bırakan kalemler bu kalıcı kalemle iyi anlaştık diyebilirim.


Çizgilerinize sabitlediğiniz sürece dolma yapmayan ve ince yapılı bir Kapatıcı önerisi isterseniz ise Power Stay Kapatıcıya bakabilirsiniz. Benim açık tenli olmamdan dolayı kullandığım renk ; Neutral Light açık tenlilerin seveceği bir renk olabilir . Sarı alt tonlu ve kapatıcı özelliğe sahip bir ürün.





Rujların ve Kapatıcının renklerini sizinle aşağıda paylaşıyor olacağım.



Sizlerde özellikle Aralık ayı Avon Kataloğundaki ürünleri indirimli fiyatlarından alabilirsiniz.
Sevgiyle Kalın..

Diğer Avon İncelemelerim İçin Buraya TIK TIK


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..


Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com




BENZER YAZILAR

0 Yorum