Huncalife Ekim-Kasım Alışverişi-Bioten Cilt Bakımı Serisi


Huncalife Ekim-Kasım Alışverişi-Bioten Cilt Bakımı Serisi Huncalife Ekim-Kasım Alışverişi-Bioten Cilt Bakımı Serisi

Herkese Merhaba ,
Geç kalan bir alışveriş yazısı ile karşınızdayım. Huncalife ailesinden yaptığım yakın zamandaki ve son alışverişimi sizinle ancak paylaşabiliyorum . Çünkü denemem gereken çok ürün birikmişti :) Şimdi ise yeni Biotin serisini denemeye başlarken sizinle de ön bir alışveriş yazısı paylaşmak istedim.

Huncalife Bioten Cilt Bakımı Serisi

Öncelikle ürünlerin kokularına aşık oldum . Bioten serisi ve özellikle serumu ve yüz maskesi muhteşem güzel kokuyor . Ürünleri tek tek anlatmadan önce detaylarımdan bahsedeyim. Hem cilt bakım agırlıklı hem de parfümlerimin süpriz olduğu bir alışveriş oldu benim için. Fatıma Abla , instagram Pembe_farr'a çok teşekkür ederim.

Huncalife Bioten Cilt Bakımı Serisi

Bioten serisinin en öne çıkan özelliği at kestanesi içermesi. Cildin daha aydınlık görünmesini destekleyen bir seri diyebilirim. Ürünleri detaylı olarak tek tek inceleyeceğiz ilerleyen zamanlarda ama yağlı görüntü bırakmadan nemlendiren nemlendirici kremiyle şuan iyi anlaştık diyebilirim.

Huncalife Bioten Göz Kremi

Göz kremi özellikle denemenizi tavsiye edeceğim ürünlerden nemlendirmesi ciddi anlamda yüksek ve gün içerisinde düzenli kullanımda aydınlık görüntü ve daha canlı ışıltılı görüntü veriyor . Göz altlarınızın yorgun ve soluk görüntüsünü engelliyor.

Huncalife Bioten Yüz Maskesi

Yüz maskesini henüz üz deneme aşamasındayım en yakın zamanda sizinle paylaşacağım:)

Huncalife Bioten

Huncalife Bioten Serisi

Öne çıkan ve en sevdiğim ürün ise Serum oldu . Cildi kısa sürede sağlıklaştıran mükemmel özelliklere sahip. Canlı , sıkılaştırıcı ve daha enerjik bir görüntü veriyor . Fondoten kullanmadan canlı fresh bir görüntü sağlıyor ki kokusu muazzam !

Huncalife Bioten Serum Yorumları

Huncalife Bioten Serum

Kadın ve erkek parfümleri dediğim gibi hediyeydi ve ikisini de çok sevdim . Hatta erkek olanı daha çok sevdim unisex olarak da kullanabileceğiniz bir parfüm bence.

Huncalife Ruj



Huncalife Ruj

Carmina rujların renklerini ayrı bir yazıda sizinle paylaşmıştım . İncelemek ve renklerinin duruşunu görmek isterseniz buradan okuyabilirsiniz.

Huncalife Ruj

Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..


Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

0 Yorum